IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Jee. o/Perjantai 09.02.2007 03:16

Kaikenlaista jänskää on tapahtumassa kahen viikon päästä ja silleen. &lt;hymy&gt; Kuitenkin se on omalla tavalla kaunis tapahtuma ja silleen. Ei siitä sen enempiä, ku kuitenkin on kysymyksessä erittäin, erittäin... No, ihan perskohtaisia juttuja ja silleen. Ja koiran saan hoitoon tässä lähipäivinä pariksi viikoksi. &lt;hymy&gt; Ihanaa. Muutenkin tuleva kevät ja kesä on aika sulostuttavaa aikaa. Frendi tulee jenkkilästä käymään ja sitte ajattelin keksiä jotain kivaa omaksi päämenokseni tietysti. Ties, jos ennen seuraavaa koulun alkua pujahtaisin lentsikkaan ja olisin viikon-kaks palloilemassa jossakin, mutta se jää sitten sen ajan iloksi... Nyt vaan mietiskelen ja samalla rukoilen, että pääsis jonnekin vaihtoon. Vähän jos kattelis, mitä uusista maisemista löytyis. Kaikkea voi kokeilla, jos vaan uskallis ja rahkeet riittää. Olishan se mukava vaihtelu tähän elämään. Ja jotenkin sitä kaipais vaan lisää väriä, vaikka onhan sitä nyt jo aika kirjava skaala. <jännä> Mutta, mutta... Älä nuolaise, ennenkuin tipahtaa. Tuo on vanha ja hyväksi todettu viisaus. Jos alat joidenkin asioiden kanssa hötkyilemään ja alkaakin tökkimään ja jotkut jutut tekee tenän taikka jotkut tyypit tekee oharin... No, ei oo uutta. Kokemuksesta tiedän tuon oharien tekemisen. &lt;vink&gt; Eli anna sen suklaarouheisen jäätelöpallon lörähtää jonkun matkaan ja siitä tuutista valuu vana sun kädelle. Sit voit lipaista sitä ihanan sulanutta ja pehmoista jäätelöä. Kuvittele joku lämmin kesäpäivä siihen, jonka sitten lämmin kesäsade viimeistelee illan aikana. Yritä olla ajattelematta allergiaa kauniina hetkenä. Onhan siihen lääkkeet. &lt;hymy&gt; Ei anneta heinän siitepölyn kutittaa sun nenää. Jätetään se fiilis myöhemmäksi tai aikaistetaan se ennen sitä jäätelön syöntiä. Olipa mielenkiintoinen näkökanta.

Opinnäytetyön lähdeanalyysiä ja kirjallisuuskatsausta näpytellään porkkanoita pureskellen ja light-mustikkakeittoa lipitellen. Kohta se on valmis ja ei kun sitten vaan tositoimiin sen suhteen. &lt;hymy&gt;

Eilinen neuroanatomian rästitentti tapansa mukaan alkoi vituttamaan. Halutaan siis tähtitieteellisen tarkka vastaus, jopa suunnilleen jonkun elimen solun mitokondrion karvan molekyylien toiminta halutaan mustaa valkoisena siihen esseepapruun. &lt;virne&gt; Ja sitte tietysti vitutus valvottaa, mutta sainpa aggressioni suunnattua johonkin hyödyllisempään asiaan, omaan tutkimisen haluuni ja aloin katella ja värkkäillä kaikkia tsydeemejä... Niin, no toi opinnäytetyö oli tuossa työn alla. &lt;hymy&gt; Hyvin loogista.

Mä kärsin. Mä kasvatan kärsiä mun atooppiselle iholle. Toi pakkanen on jotain järkyttävää. Talvisota-leffasta yksi mielenkiintoinen repla on ainakin "Jos pakkaanen tästä vielä kovenhoo, ni juusto on pienittävä kantopommilla." Sitte niille tulee kissa sinne korsuun. Yks niistä sotilaista syöttää kissalle näkkileipää... "Säähän ne kissit tiedät, ku oot tällä reisulla jo monta kissiä silotellu." &lt;virne&gt; Se on niin paras. Yks parhaimpia suomalaisia sotaleffoja Edvin Laineen Tuntemattoman kanssa. Ja sitte oma lukunsa on noi Kun Taivas Repeää ja Taivas Sinivalkoinen-lottasarjat Maikkarilta joskus aikanansa ilmaantuneet. Juu. DVD-lätyltä löytyy nuo kaikki, jos sitä kysytte. &lt;kolmi&gt; Joo, ja löytyy multa myös Pahat pojat ja pari muuta kotimaista leffaa. Matin aion joskus myöhemmin tilata tuolta NetAnttilasta. Kunhan tulee hyvä leffa-ale. Tietty olis kiva, jos joitakin vanhoja suomalaisia leffoja, niinku Katarina ja Munkkiniemen kreivi ja joitain muita kotimaan klassikkoja olis kiva saada bongatuksi jostakin. No mut joo... Onneksi hyvät systeemit auttavat tuohon iho-ongelmaan ainakin jollakin asteella... Sit, ku joskus tuossa tulevaisuudessa... Kun koulut on käyty, ni sitten on mahdollisuus vuosilomillansa matkustella ties minne. &lt;cool&gt; Joku Singapore tai joku semmonen tekis mun iholle hyvää. Suomessa on kuiva ilma kesät, talvet, ellei sada ja silleen. Ne lumettomat ajat... Ah, mä jotenkin kaipaan sitä, ettei oo pakkasta, vaan sopivan lämmin. Sitte kostee ja hyvä ilma hengittää. Kesällä monesti nautin Suokkiin menosta, ku ollaan meren rannalla, ni sieltä tulee raikas tuuli, jota on hyvä hengittää. Mut kyllä mä pakkasestakin tykkään, mutta sopiva pakkasmäärä olis asteiltaan viiden pakkasasteen tietämillä.

Nohhh.... Mutta katotaan, minne suuntaan nokka kääntyy... Toivottavasti mä pääsen sinne vaihtoon. Mut toivottavasti muutkin vaihtoon hakeneet. Onnea meille kaikille. &lt;tuuletus&gt;

Mä meen nukkumaan. Alkaa silmä luppasemaan. Hyvät yöt ja voikaa hyvin. &lt;hymy&gt; Moikka! <viittaus>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.