IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Ulkona on...Tiistai 27.02.2007 18:36

Ihan plääh-ilma. Tappavan harmaa, ku tauti. Tuntuu, ku kaikki pyörii yhessä limassa ja räässä. Siirappisella vauhdilla mentäis eteenpäin. Me tahmaannutaan, ku hidastetussa filmissä. Toisaalta, voidaan taas ottaa se positiivinen näkökanta huomioon näissäkin problematiikoissa, että tähmä, tahma ja töhnä ovat vain hetkellisiä ilmiöitä tietyn ajanmääreen kohdalla. Kun verrataan aikojen muuttujaa ja niiden välistä suhdetta... Ruvetaaks käymään läpi Fourier-muunnoksia? Ei jaksa. Päässä liikaa räkää niiden asioiden pohdiskelemiseen. <virne> Herran jumala tätä rään määrää. Eihän sitä kestä kukaan.

Jäljellä vain mustelmat, heftaa, tufferia ja jokseenkin jollakin lailla järkeistynyt olo kaikessa suhteessa. Onneksi saivat muhun jonkunlaista eloa aikaan ja vieläkin oon ihan öö. En oo koskaan ryypännyt itseäni semmoseen kondikseen tai ollu viikon ryyppyputkessa, mutta uskon, että se tuntuu samalta miltä musta juuri tällä hetkellä tuntuu tuon ilkeän taudin tuoksinassa. Eli suinkaan tätä olotilaa ei iaheuttanut alkoholi. <virne> Olipas sekava ilmaisu. <virne>

Vielä pari asetustakin pitäis tässä alkaa väsäämään ja vois leikkiä kameleonttia, kkun yhteen sähköpostiosoitteeseen tykättiin laittaa niinsanotusti roskapostia. Se on, ku räkä. Siitä ei pääse eroon, ku niistämällä. Ja "hauskuutta" lisää sekin, että yhen maikan tunneilta poissaoloon ei tunnu riittävän mikään. Mutta ei siitä sen enempää. Sit tentitään. Ei helvetti... Toisaalta taas voidaan lähteä ajattelemaan positiivisesti, koska normaalisti ei sais juoda limsaa, mutta nyt. Nyt minulla on siihen täysi oikeus. <cool> Limsassa on oikeesti liikaa sokeria, mutta se tuskin mua kiinnostaa, ku mun kimpussa on A-virus.

Äh... Mä oon ihan sekasin ja tuskin ketään kiinnostaa. <jännä>

Sekoilemisiin. <viittaus>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.