IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Jeij!Maanantai 05.03.2007 01:21

http://www.yle.fi/uutiset/oikea/id54801.html Jotenkin tuntuukin keväälle. Linnutkin alkavat liidellä kesäksi tänne Pohjolaankin. Maistelevat, haistelevat, että onko liian kylmä. Nyt ainakin tuossa päivällä ulkona tepastellessani huomasin todellakin kevään tuoksuvan. Kuitenkin mä ajattelin, ettei tänä vuonna niistettäis niin paljoa, ku yleensä keväisin. <virne> Ja pääsiäinenkin on jotenkin lähempänä, kuin koskaan. Tai ei ihan. Huhtikuun tokalla viikolla. Mut suklaamunia ja mämmiä saa jo kaupasta. Tänä vuonna taitaa olla niin, että kuravedet juodaan ja sillit syödään ensin. Sitten herkutellaan pääsiäisenä suklaamunilla. <nam> Niin, siis aprillipäivä on ennen pääsiäistä.

Jotenkin musta tuntuu, että kevät alkaa siitä, ku radiossa soi ekan kerran koko vuonna Tavaramarkkinoiden Kevät ja sitte dalsitaan pitkin Hagiksen pitskui ja kartsoi kliffat stiflat klabbeissa ja farkkurotsi harteilla ja reibanit silmillä. Mahtavatko maksaa tonnin, niinku Tuomari Nurmion biisissä? Sit tietty bulit stobet jotain hyvää öölii jossaki terassilla. Guinnes on semmonen samettinen kevätolut. Ahhh.... <hymy> Mut parasta noissa terassijutuissa on se, että on hyvä seura. Ennenkaikkia ne ihmiset, joiden kanssa voi jorista ummet ja lammet sen yhden tuopposen äärellä. Sit jotenkin se relaaminen... Se on jotenkin niin harmonista ja semmosta omanlaista taikuutta.

Mut taidekuvailu kaikella tapaa on aivan mahtavaa jossaki... No, vaikkapa tuolla... Kasvitieteellisen lähellä on yks sellanen mesta, jossa on joskus valokuvailtu sun muuta. Vois mennä taas sinne frendienkaa. Joskus kyllä hommaan taidekuvailuun jonkun ihan oikeesti hyvän kameran.

Nyt meen... Kaverin kanssa pelaamaan biljardia pari matsia... Siis yksille nettisivuille. Taidan piestä sen mustassa kasissa. Jee. <viittaus>

Voikaa hyvin ja nauttikaa kaikesta auringonvalosta, kevään tuoksusta ja lintujen liverryksestä. &lt;hymy&gt; Valo antaa voimaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.