IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Ja ilta on hyvä päättää mahtavaan orientaalimusiikkiin tuolta noin... Mikä lie kanava mulla onkaan auki. Oujee. Mä oon tänään polkenu 14 kilsaa fillarilla yhteensä. Koulumatkat ja matkat vesijumppaan. Et silleen. <jännä> Uimahallissa tietty uin 500 metrin merkin, mut pah perkuletta, ku se vesipelastusmerkki jäi uimatta. Menin piruparka liian myöhään muutaman minsan sinne. Ensi kerralla ajattelin repäistä kilsan merkillä ja uida koko paskan kerralla taas. Tommosia lisää. Tuli aivan mahtava olo, ku vesijumppakin oli sopiva rääkki, et sydänparka jumpsutti oikeen toden teolla ja verenkierto kohisi korviin. Lisää tommosia. &lt;cool&gt; Vaaka näyttää melkeen 13 kiloa vähemmän, kuin neljä kuukautta sitten. Aika mageet fiilarit. &lt;cool&gt; Mut neljän viljan puuro vadelmilla ja sokerittomalla mustikkakeitolla on hyvää. &lt;nam&gt; Kerrassaan delishös.

Pitäis kirjottaa oikeen tulikivenkatkuinen perusasia, mutta ensin mietin, miten asiani ihan oikeesti ilmaisen, koska kuitenkin tää netti on aika julkinen paikka ja näit blogeja tosissaan joku muukin voi katsella... Eli pieni vinkki vaan avautumisesta, vaikka itsekin olen paras sanomaan, ku oon joitakin juttuja avautunu, ku tarpeeks on alkani vituttamaan. &lt;vink&gt; Sitäpaitsi tyypit vois ottaa ja READ THE F*CKING MANUAL, mitä tosta blogiin kirjuustelusta oikeen sanotaan. Mut joo. Paras oikeestaan mun lukema lyhenne on EVG... Se on suomex "Eti v*ttu Googlesta." &lt;virne&gt;

Tsaukkitaukki. <viittaus> &lt;cool&gt; Voikaa hyvin ja iloitkaa tulleesta keväästä. Toivottavasti ei se helkkarin takatalvi pääse iskemään, vaikka mikäs siinä, ku se sitten lykkää hiukan sitä aikaa, ku pitää alkaa starttaamaan allergialääkkeet. No, eiköhän tossa taas ollu ihan riittämiin avautumista. &lt;virne&gt; Hah!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.