IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Hahhah. :DMaanantai 02.04.2007 17:29

Ai, että mulla oli kutkuttavan hauskaa eilen. <virne> Pakko kertoo se eilinen aprillipila. Mä kohdistin sen mun pikkuserkkuihin ja pariin frendiin. Frendeistä toinen oli menossa lankaan, mutta se ei ollu kaukana. Se tajus, mistä on kyse. Pikkuserkut ei oikeen hiffannu. <virne> Varmaan ei vieläkään, ku mä huijasin toista mun pikkuserkkua lukemaan Hesarista kaupunkiosuudesta, ku se oli ite pahoillaan, et se oli duunissa. Toinen meni ja otti bussin mennäkseen paikan päälle. Puhelimitse sitten sanoin sille "Aprilliä", ku se oli kierrellyt huijauskohdetta vartin verran ja ihmetelly, missä ne jutut oikeen on. <virne> No, juttuhan siis meni silleen, et "Mee Kolmen sepän patsaalle. Siellä saa ilmasiks loimulohiaterian ruuaks ja juomaks saa valkata puna- tai valkoviinin. Sit jälkkäriks on sacher-torttua ja cappuchinoa. Siellä on joku ammattikoulun köksälinja harjottelemassa jotain tilaisuutta varten ruuanlaittoa. Mä kävin jo äitin ja systereiden kanssa. Oli muuten törkeen hyvää. <nam>" Sit mä jatkoin sen viestin jälkeen, et "Niin muuten, siellä oli paikallisradio tekemässä juttua Hesarin kanssa." Ite mä olin toisaalla... En ollu likimainkaan Stadia. <virne> En oo aikoihin tehny tommosta kepposta, mut nyt oli pakko. No, joskus varmaan aprillipäivänä voi osua omaan nilkkaan. Kukaan kuitenkaan ei saanu mua aprillattua. <virne> Mulle pari tyyppiä sano, et "Toi oli aika paha." Repeilivät, ku puhelimitse kerroin. Mulla oli ihan sairaan kipeet mahalihakset siitä nauramisesta. <virne> Varmaan pilan kohteena olleet tyypit kyseli vielä kavereiltaan tai sukulaisiltaan. Ai että. <virne> Oli oikeesti sen takia niin magee päivä. Aprillipäivä on ainutlaatuinen tilaisuus tutkiskella, miten ihmiset käyttäytyy, ku niille tehään jotain speciaalia jäynää. Kuitenkaan se aprillaaminen ei saa olla hyvän maun vastaista.

Jee. Tänään olis oikeesti vika kerta viittomakieltä, mut meillä on vielä pääsiäisen jälkeen kerran, koska opettajalla oli kai joku pieni este sillon joskus hiihtoloman jälkeen. Semmosta sattuu... <hymy>

Eilen mä pesin pyörän. Mun vaan pitäis viiä se huoltoon vielä. Vaihteet ja semmoset pitää tsekkailla ja puhdistaa. Sit varmaan ketjutkin rasvailla sun muuta. No, osaisin mä itsekin, mutta en viitsi tunkea sormiani rasvaan. Se on vaan niin mukava viedä liikkeeseen ja siellä laittavat kondikseen koulupäivän aikana, kun sen aamulla viepi sinne.

No joo... Huomenna on ruotsin suullinen tentti... Ja pitkäaikaisjutun tentti kans. Pitäis mennä lukemaan, ennenku menee tonne kartsalle viemään fillaria huoltoon ja sit sinne tunnille.

Pitäkää hauskaa. <virne>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.