IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

JOUSIMIES 23.11. - 21.12.
Yksi asia tuntuu niin aidolta, että olet valmis lyömään sen puolesta vetoa. Et ole ihmeissäsi, että luotat asiaan ja olet valmis toimimaan sen puolesta.

Siis tänään Iltsikassa. <jännä>

Mun ostokset tuli NetAnttilasta. Jeba. Kyl tulikin viime viikolla törsättyä. Ihan liikaa.... Mä katoin Apollo 13:n mun ostamalta DVD-levyltä ja hyvä oli.

Mut viikonloppuna Snadiin Stadiin Suokkiin, Lauttasaareen pelaa korista ja sen jälkeen Stadikalle uimaan. &lt;tuuletus&gt; Ja sunnuntaina soittelemisiin.... Tällänen.

Mun pitääkin mennä kuuntelemaan/avaamaan mulle lähetetty kaponen ruskee kirjekuori, joka on aika helvetin paksu. Tai no jaa... Siellä varmaan on CD ja ne nötterna för mig siihen sunnuntaina soitettavaan biisiin, jossa meikämanne soittaa poikkihuilua. Ei poikkilakanaa. &lt;virne&gt; Nötterna... Onks ne pähkinät vai nuotit på finska, aus finnisch? Ei uskois, et mä oon saanu sairaanhoitajalinjalla ruotsista nelkun. Haha. &lt;virne&gt; Ehkä se tekun kakkonen on realistisempi ton ruotsin suhteen. <jännä>

Mut oottekste kuullu sitä yhtä tyhmää vitsiä, joka on niin rivo, et mä en kehtaa sitä kertoo ees ja se on ihan sairaan vanhakin vitsi. &lt;virne&gt; Ihan pervo se on... Jätetääks väliin? &lt;virne&gt; Mä luin sen JustJoosta taas ja vähän mä halkesin nauruun. &lt;virne&gt; Mä oon ihan sokeriörpsässä, ku mä söin loput rämmäleet tosta Pätkispussista, mikä mulla on nököttäny puolitoista viikkoa jääkaapissa, että voi joskus silloin tällöin siitä suuhun napsasta... Mut suklaa ei kuulu oikeestaan kesään, muutaku jäätelömuodossa. &lt;sydän&gt; rundaa tuhatta ja sataa, ku on niin helvetin kuuma... Onneks tänne on tulossa kuuleri tuohon nurkkaan, et täällä voi elää... Makso aivan saakelisti oikeesti. Äsh. Halpa rämmäle se oli. &lt;virne&gt; Semmonen ropelituuletin. Ihan lattiaversio.

Tättäräärä... Pitää mennä kylmään suih-Q:n, että voi joskus nukkuakin.

Morons. Pitäkää lystiä munkin puolesta ilman nunnia. &lt;virne&gt; <viittaus> Voikaa hyvin ja muistakaa juoda nesteitä tarpeeks.... Ei kuitenkaan alkoholipitoisia, koska ne vaan edistää nestehukkaa.... Samoin kuumat juotavat, erityisesti kahvi. <jännä>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.