IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Parasta... Hukkuu, hukkuu. Kaukana hukkuu. Aivot ne rannalla ruikuttaa... <virne> Sit toinen on NRJ:n Raumanmeren juhannuksen mainos. "Taas tätä samaa. MÄ EN KESTÄ ENÄÄ!" <virne> Mä aina repeen kummallekki mainokselle, ku ne tulee tuolta radiosta. No joo... Onneks ei oo semmosta oloa itsellä, ettei aivoja saisi käyttää tietyssä yhteydessä. Kuitenkin se on aika normaalia, että tulee semmonen olo, että asiat pitää vääntää mahdollisemman vaikeella tavalla... Mut toi Viisaasti Vesillä-kampanjan mainos sais oikeestaan elää ihan aina. Varsinkin silleen, jos todellakin omien aivojen käyttö kielletään.

Jebsangee... Huomenna... Juhannusta juhlimaan. &lt;tuuletus&gt; Pitää mennä kampsuja baggailemaan bägitseihin. Heinolaan tietty olis tarkoitus mennä. Mageet ilmat, magee fiilis ja tunnelma katossa. Sinne tulee kaikki tyypit. Meittii on sairaan iso lössi siellä juhlimassa. Grillataan ja lauletaan karaokea, hikitupa lämpenee ja kivet kihisee varmaan huomenna jo puolesta päivästä asti. &lt;virne&gt; Äiteen kanssa käydään luimulahna ostamassa ja uudet perunat maalta... Ahh... Mä oon venannu oikeesti tuotakin tapahtumaa koko vuoden. <jännä> Tai no jaa... Itseasiassa nyt vasta tuota systeemiä suunniteltiin.

Mutta joo... Mun pitää alkaa ehtiä bussikkaan, ku pitää mennä mutsille. Mut kaikilla, joilla on päiviä tuossa vieteltävänä, niin minä toivottelen onnea johdosta ja oikein hyvää ja kaunista kaikille viettäville ja vieteltäville. &lt;hymy&gt; Sinä saat matkaliput Lontooseen, mutta minä matkustan Heinolaan. &lt;hymy&gt;

Pitäkää hauskaa. Heipsa. <viittaus>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.