IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Oletko vielä entisesilainen?Keskiviikko 11.07.2007 19:02

Miks toi soi mun päässä? Ihme biisi. <jännä> Mut tuolla sataa ja harmi, ettei ollu kameraa mukana. Mä näin ihan mielettömän etanainvaasion tossa matkalla kulkeissani, mut eipäs sitten samperi ollu kameraa messissä. Olis voinu laittaa siitäkin luonnon tapahtumasta evidenssiä. Toisaalta, etanat on hitaita liikkeissään, ni vois ehkä mennä kattomaan, et löytyykö se invaasio vielä siellä reitin varrella? Heaven knows. Mut kummiskin. Hyvä, jos jalkansa sai mahtumaan tuossa tiellä.

Mut oikeesti hatuttaa ja masentaa vieläkin noi värit. Miten mä onnistuin oikeesti ostamaan semmoset värit, jotka tekee heti alkuunsa tenät? No, ehkä mä maalaan sen taulun noilla akvrarelleillä, jotka taisin joku aika sitten ostaa tuolta Akateemisesta. Kunnon laatuvärejä onkin. Mitä opimme tästä: Köyhän ei oo varaa ostaa ihan skeidaa kamaa... &lt;virne&gt; Ja oli jänskää, kun mä vaaleen liilaa sekoitin noista väreistä, ni se ennemminkin muistutti vaaleeta harmaata, ku vaaleen liilaa. Valaistus oli sentään oikee. Mut saisinkohan mä rahat takas, jos mä lähetän noi värit sinne takas...? Pitää testata. Mä en kunnolla voinu keskittyä oikeen mihinkään, ku mä vaan keskityin noihin väreihin suunnilleen ja kohta oonkin menossa sinne verkkokauppaan surffailemaan. Jos vaikka ostais semmosen kitin, missä on oikeesti 25 värilaatua ja kunnolliset ohentajat messis. Se makso jotakuinki kuuskybää puulaatikossa... Kallis investointi, mut sitte on ainakin, millä maalata. No, katotaan....

Semmonen. Mä meen kattomaan ton "Puhu hänelle"-leffan loppuun... Sit mä voisin piirtää sen yhden luonnoksen uudelleen ja maalata sen tosiaan noilla akvarelleilla.

Pitäkää hauskaa. <viittaus> Heipsa. &lt;hymy&gt;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.