IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Currykastiketta ja nautintoja... 8)Tiistai 21.03.2006 17:19

Ulkona on tosi mahtava ilma ja tuli käytyä nuuskaisemassa nenän täydeltä tuota ulkoilmaa. Fågelit tsungaa tietysti ihan täböö ja vesi lirisee ränneissä jäiden ja lumen sulaessa katoilta ja ties mistä. Jos olisi sukset, niin menisin jonnekin purtsille vetämään vaikka vitosen lenkin. Lumi kirkastaa ilmaa aika häikäisevästi.

Kävin instituutilla printtailemassa mun omia juttuja ja yhtä tehtävää, joskin mulla oli vähän audienssia erään immeisen kanssa. Samalla matkalla moikkailin muutamaa tuttuakin ja silleen. Sitten kämpillä ollessani tässä laitoin currykastiketta, soijasuikaleita ja riisiä. Nam! :P Jälkkäriksi ajattelin appelsiinin syödä. Nyt on ollu kaupassa myynnissä tosi hyviä appelsiineja. Mehukkaita ja niin raikkaita. Appelsiinia laitan monesti porkkanaraasteeseenkin. Tulee raikasta.

Pari järkevämmän näköistä fotoa tulin laittaneeksi mun kuvapalstalle. Niitä saa käydä kurkkimassa. Jees. Joku kerta voisin hommata koneelleni jonkun hyvän kuvankäsittelysoftan, että voisin jotain kivoja kuvaeditointeja väsäillä. Jossain välissä tykkäsin tehdä renderöintikuvia Brycellä, mut nyt en oo vähään aikaa semmosia väsäillyt, ku on ollu mukamas jotain muutakin tekemistä.

Applen sivuillakin tuossa chillailin nuoleskellessani samalla näppejäni nopeammasta läppäristä, vaikkakin niissä nykyään on Intelin prossu.... No, se on ainakin nopee ja hyvä kone käyttötehoiltaan. Toisaalta siinä uudessa läppärissä olisi sisäänrakennettu WebCam. Ei tarttis erikseensä sitten hääräillä semmosten kanssa.

No, se asia oikeestaan, mikä mun piti sanoa... Siis niin. Tänne oli mulla mukamas vähän muutakin praatattavaa.... Kävin vilkuilemassa, mitä mokia olin valmentavan matikan tentissä tehnyt... Siellä oli muutama pieni moka, joista pitäis kyllä päästä lääkehoidon kannalta eroon ja nopskaan... No, mä sain matikan tentistä 25 pointsii, joihin lisättiin ne kolme pohjapointsii. Sitten siitä tuli 28 pointsii yhteensä. ;)

Jees. Mä meen taas. Hyvää vointia kaikille. :) Mageeta kesän odotusta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.