IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Magee ilma. Onks kukaan kattonu ulos?Keskiviikko 22.03.2006 11:19

Kattelin tosta ikkunasta ulos ja heräsin mukavaan aamuun. 8) Nyt olis hyvä ilma siivotakin kämppänsä perusteellisesti ja pestä lattiat ja silleen. Matotkin voisi viedä tuulettumaan. Sitten siivoomisen jälkeen voisi lähteä muutaman kilsan lenkille. Hyvää treeniä sillä tavalla, ku onhan se Naisten kymppikin ja muut kivat häppeningit tulossa ja niihin ollaan tietenkin menossa kavereiden kanssa. Mä itte en mee sillä tavalla urheilumielessä niihin, eikä myöskään mun kaverit. Kunhan pidetään hauskaa, eikä kellään oo verenmaukua suussa ja meininki on rentoo. En ota kaikkia asioita liian vakavasti, mutta koulun kyllä ajattelin ottaa aika vakavasti. Ei liittynyt tuohon, mutta laitoin sen kuitenkin. :)

Yöllä luin anatomian ja fysiologian kolmatta osiota, joka sen aineenvaihduntaosion sisältää. Oli aika mielenkiintoista luettavaa, että sitä olisi varmaan jaksanut koko yön suunnilleen lukea ja sotata kirjan tyhjät tilat omilla muistiinpanoilla ja miellekartoilla tenttiin lukemisen helpottamiseksi. :) Vähän varaslähtöä tässä ottelen, että tietää sitten suunnilleen, mitä on anatomiassa tulemanpäälle. En saanut oikein unen päästä kiinni, niin päätin jotain aivojumppaa itselleni keksiä.

Ensi viikolla ollisi yhdet bileet ja oon miettiny, että niissä vois edes piipahtaa tai jotain. Missään bileissä en oo silleen erityisesti käynyt, ku aina silloin tällöin on ollut jotain muuta ja toisaalta ei oo silleen viitsinytkään. Ehkä vähän huono ilmaisu, mutta en parempaakaan keksinyt. :D Nyt olis kyllä korkea aika käydä edes yksissä haalaribileissä tänä vuonna, kun kerran ne haalarit on sitä varten ostettu. :)

Jees, mutta minä taas menen. Hyvää vointia! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.