IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Jees. Mulla alkaa oikeastaan tuossa reilun tunnin päässä yksi hommeli, joka liittyy koulutehtäviin ja tietenkin nyt lävitse käytävään kenttäharjoitteluun. Se on ihan mielenkiintoista, kun siihen liittyy sosiogrammin piirtämiset sun muut jutut... Ihan himona odottelen uusia aineita koulussa, koska sisällöllisesti ne on tosi mielenkiintoisia varmasti.

Oikeesti mun piti sanoa, että täällä ainakin näyttää utuiselta. En sitten tiedä, tuleeko räntää tai lunta taivaalta, kun en omaa fyysisiä tuntosarvia, joilla voisi testata ilmaa, niinkuin etanat konsanaan. :) Toisaalta henkiset tuntosarvet on oiva väline tilannearviointeihin ja omanlaisiin aistimuksiin, kuitenkaan liian äkkinäisiä päätöksiä ei saa mennä tekemään, ellei sitten se tule pakon edessä saneltavaksi kuinka henkisiä tuntosarviaan käyttää. Joskaan henkisillä tuntosarvilla ei voisi aistia ehkä ulkona vallitsevaa säätilaa. :)

Lueskelin aamulla mielenkiintoisia juttuja netissä. Lähinnä ammattiasiaa joiltakin englanninkielisiltä sivuilta ja samoin, mitä sanotaan suomalaisilla terveyspalstoilla erinäisistä suosituksista. Kuitenkaan mihinkään raisuun hömppään minua ei saa mukaan. :) Raisulla hömpällä tarkoitan ylilyöntejä sun muuta. "Jos syöt sitä ja tätä ja juot päälle taikauutetta, niin muutut nätiksi ja laihdut viikossa 20 kiloa... Näin kertoo meille eräs ihminen omasta muuntautumisestaan...." Ei oikeen inspaa ne omenaviinietikkamainokset sun muut, joissa tuota samaa lauselmalitanjaa käytetään... Niin... Lähinnä lukemani oli uusia tutkimuksia ja mitä geenejä ja tekijöitä on satuttu löytämään tiettyjen sairauksien aiheuttajiksi. No, geenistöllä on olemassa tietynlaisia numerosarjoja. Esimerkiksi tuo lintuinfluenssa kulkee koodilla H1N5., vai oliko se toisin päin... Toi oli siis se ihmiselle vaarallinen tyyppi... Feno vai geno...? Vähänkään biokemiaa lukeneet... No jaa.

Oikeastaan mulla oli semmosta perusasiaakin... Nettiprotokollan vuoksi ja ihan oman itsenikin vuoksi en viitsi tänne semmosia asioita kirjoittaa, joista olen nyt viime päivinä muutamien/erään kanssa tapellut... Lähinnä se liittyi nettikäyttäytymiseen, mitä kaikkea kannattaa floodata tai oksentaa /Taitaa IRC-jargonilla olla, että levitellä... Tarkistan nettisanastosta vielä uudelleen.../ toisten ihmisten avoimesti luettavaksi ja mitä ei. :) Tälleen ihan vain yleisellä tasolla ilmaisin asian, jota en sen syvällisemmin lähde pohtimaan. "Tuuli huuliani keikuttaa... tittidiididittii....".. Mä tykkään Katri Helenan musasta, ni noi sanat meni yhteen sen biisiin.... :) Kuuntelen mä aika paljon muutakin, kuin Katri Helenaa... Esimerkiksi Juanesin musa on tosi loistavaa. Ajattelin mennä joku kerta kauppaan ja hankkia Juanesin lätyn. Maksoi, mitä maksoi... Tosin en itse kyllä syyllisty mihinkään epämääräiseen huulien keikuttamiseen ja väkyttäisi liian avoimesti kaikkea... :) LOL. :D Lisäksi virheitä on turha paikata , jotka on jo tehty, ni ne on jo tehty. :) Esimerkiksi muuttamalla kirjoittamansa sanansa vieraalle kielelle ja naamioidakseen ajattelemansa muiden tulkitsemattomissa olevaan dimensioon, vaikka jollakin ilveellä on silti helppo vetää erinäisiä johtopäätöksiä, koska ne asiat on jo alun perin kirjoitettu suomeksi.... Menipäs sekavaksi, mutta any how... "Velli on jo housuissa. Lämmittää se housuissa oleva velli aluksi mukavasti, mutta lopussa se on jo sitten inhottavan kylmää..." Siis tuo lauselma pätee virheiden tekemiseen. Voihan vellit. No niin, menee vellit ja puurot sekaisin. :D Hahhaa...

Että tämmöstä. Mun pitää mennä. Mulla on kiire.

Hyvää vointia kaikille. :) Irkkaillaan!


Uusi merkintä: Klo: 22:55

Toisaalta eipä semmonen uudenlainen kielikurssi kenellekkään tekisi pahitteeksi. Minäkin voisin sepustaa monia asioita tänne vaikkapa venäjäksi, mutta enpä omista kyriilisiä näppiksiä, jotta voisin laittaa pieniä salaisuuksiani venäjäksi... Mun kyllä pitäis mennä vaikkapa työväen opistoon taikka iltalukioon verestämään aikaisemmissa kouluissa luettua perusvenäjää. Oon lukenu alkeet venäjästä, myöskin espanjasta ja saksasta. Okej. Harashoo tavarits.... Ja gavarijt tolka pa russkij... Oon tommosella lauseella huijannut monia... :) Mutta eipä niistä sen enempiä.

Mut kyllä hartia-niska-selkähieronta lämpöhoidolla voi tehdä ihmisen vetreäksi ja friskiksi, eikä paikatkaan oo puuduksissa enää. Olin iltapäivällä nauttimassa eräässä opistossa semmosta ihanuutta, kun siellä opiskelee hierojaopiskelijoita. Hartiajumi voi toki tulla liiallisesta koneen ääressä istumisesta....

Että tälleen. Spasiba i das vidanja...!! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.