IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Jeps ja kesäaika....Maanantai 27.03.2006 02:19

Kaikki on varmaan siirtänyt kellojansa tunnin eteenpäin, eli seuraavaa juhannusta kohden ja niinpä saatiin nukkuakin yksi tunti vähemmän. Syksyllä saamme tuon kadotetun tunnin takaisin. Niin ja pääsiäinenkin on tulossa jossain välissä, joka on semmosen keväällisen heräämisen juhlaa, kun luonto pukkaa silmujansa ja herättää krookukset kukkimaan sun muuta... Toisaalta allergiset pääsevät tuskastelemaan siitepölyn kanssa... Onneksi nykyisellään on allergiaan hyvät keinot oireiden helpottamiseksi ja siedätyshoitoonkin voi päästä suht nopsasti.

Enpä itse ole puuhaillut mitään spesiaalia... No, Harry Potterin puoliverisen prinssin jämiä lueskelin loppuun ja olin sen jälestä ulkona kävelyllä ja kuulostelemassa niitä lintujen laulamisia ja räystäiden tippumisia, vesien lorinoita.... :) Sitten tietenkin kävin eräillä markkinoilla ja otin tukkaani siellä yhden pienen letin ja ajattelin noita kuitujuttusia teettää lisää mun hiuksiin... Saapa vaan nähdä, että koska. Toisaalta keväthän on aina uuden kokeilemisen aikaa. Kevät on semmonen jännä vuodenaika, joka saa ihmiset vireeseen - tai ainakin aika monet - ja etsimään itselleen vaikka jonkun kivan harrastuksen tai jotain muuta mielekästä puuhaa, kuten vaikkapa pääsiäiskoristeiden vääntämistä kämpän seinälle tai ikkunaan.

Lapsena piti usein päästä virpomaan palmusunnuntaina ja tuli niitä virpomavitsoja tehtyä silloin. Nyt toisaalta tekee niitä muutaman ihan omaksi iloksi johonkin maljakkoon tai perinteisesti virpoo mummon ja jonkun hyvän naapurin. Nyt olis vielä aika laittaa rairuohot tai ne vehnänalkiot itämään. Itse henkilökohtaisesti pidän enemmän vehnän versoista, kun rairuohosta, joka lyttääntyy helposti... Tästä se pääsiäisen odottamine alkaakin. Sitten päästään pääsiäisenä syömään mämmiä ja muita herkkuja... Joku voi saada kiloja, kun jouluna konsanaan ja toiselle pääsiäisen mässäily ei tee mitään vaikutusta.... Mutta eipä niistä asioista sen enempää, paitsi kohta saadaan huomata akkainlehdet tursuavan kevään laihdutusvinkkejä kesän bikinikunnon saamiseksi.... (Pieni vinkki, jos haluaa jotain erikoista: Laita sipulinkuoria, mustikoita, punajuurta tai porkkanaa kananmunien kanssa samaan aikaan kiehumaan, niin ne keitetyt kananmunat on tosi hauskannäköisiä pääsiäisen aamiaspöydässä tarjolla ollessaan. Sipulista saadaan kellertävän ruskeat kuoret, mustikoista sinisenharmaat, punajuuresta violetit ja porkkanasta kellertävän oranssit.) Toi äskeinen vaan oli asiasta hiekkalaatikkoon.... Ei varsinaisesti liittyny kappaleeseen...

No joo. Tietenkin vielä odotellaan niitä polkupyöräkelejä ja samoin niitä hyviä katukorisilmoja. Samoin lämpimiä vesiä, että pääsee uimaan, räpiköimään, käsipohjaa napakivelle... Kuka mitenkin. Tyylinsä kullakin. :) Mä tykkään uinnin jälkeen kelluskella, koska kelluminen rentouttaa lihakset silloin. En sitten tiedä, korvaako se jälkiverryttelyn uinnin päälle...

Mutta täytyy nyt lopetella. Nukkumaankin pitää mennä jaksaakseen herätä aamulla täysissä voimissa ja virkeänä taas päivän uusiin kujeisiin.

Hyvää vointia! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.