IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Hepskakkaraa. :)

EIlinen päivä mulla meni mielenkiintoisten asioiden parissa juoksennellessa ja vielä piti siinä kaikenlaisilla asioilla käydä ja silleen. Oikeastaan ne asiat liittyvät ensi kesään ja olenkin erittäin tyytyväinen niihin asioihin. Siis sain opiskelualani kesätöitä ja olen tyytyväinen siihen. 8) Pääsee harjoittamaan omia kädentaitojaan ja samalla pitää niitä yllä. Vielä katselen, minkälaisia muita vaihtoehtoja on olemassa omalla uudella alalla, vaikkakin kyllä olen menossa tarjottuun duunipaikkaan kesäksi. Hain kyllä vanhan alanikin jotain paikkoja, mutta ilomielin menen siis tämän nykyisen alani työhön kesällä. Onhan minulla hoitoalaa kohtaan suuri kutsumus ja tykkään erilaisista asioista, joita käsitellään hoitoalalla monenlaiselta eri kantilta, joten ainakaan mitään ei voisi mustavalkoisuudesta syyttää.

Tänään oli aika kamala ilma ja niin liukasta, että olisi jokunen ärräpääkin tehnyt mieli päästää kulkeissaan, ku monta tilannetta tuli, joissa olisin voinut leiskahtaa hännilleni. Olis kyllä tehnyt kipeetäkin. Täytyy vaan toivoa, että kukaan kulkija tuolla maantiellä sun muuta ei leiskauttaisi hännilleen ja murra paikkojaan. Aamulla vielä tuli jotain jäätyvää kökköä taivaalta alas ja niitä oli vaatteissa, kasvoilla ja jokunen kökkö jymähti laukun pintaankin. No, kevät joskus teettää tommosia säitä.

Kesäkin on päivän lähempänä horisontissa.... Niinpä sitten päästään kesällä pyörimään vaikkapa Lintsin kurveleissa tai jossain muussa yhtä hullun hauskassa jutussa. Joissakin festareissa voisin joskus käväistä. En ole ikänäni käynyt missään festareilla. :) Toisaalta en oikein tiedä, että kannattaako niihin mennä, jos ilmat olisi aika karseita tai... Jotain. :) En viitsi mainita... Itse nautin toisinaan mennä jollekin yhdelle hyvälle oluelle tai siiderille terassille kaverin kanssa ja nauttia kesäillasta viihtyisässä bubissa.

Että sellain. Hyvää vointia. :)


Uusi merkintä: klo: 23:08

Lisäilin galleriaani pari semmosta todellista taidekuvaa, joita voi käydä ihmettelemässä. Valokuvaus mulla on koulun käynnin lisäksi yksi erittäin vakavasti otettava asia. Pyrin kuvaamisessa täydellisyyteen, erityisesti taidekuvia räpsiessä... :)

Eipä mulla muuta. Moido. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.