IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Näin on...Keskiviikko 24.10.2007 22:02

Kaikki asiat tapahtuu niin nopeesti. Salama kirkkaalta taivaalta, mut en mä sit tie, ku jotkut asiat tekee niin, et ensin ne antaa myrskyvarotuksen. Mut miks ihminen on niin tyhmä, ettei se osaa tehä niille mitään. Ehkä ne tulee liian hissukseen. Sitte sitä ei osaa lotkauttaa korviaan semmoselle. Sen takia kai tuohon asiaan viittaan, miten helvetin tärkeetä on se, että kuuntelee hajoamispisteessä olevaa ihmistä tarkkaan. Sit vaan se on niin semmosta. Voi olla olo semmonen, ku olis jossakin semmosessa pimeessä putkessa, missä oot liistrautunu johonkin tiukkaan kaurapuuroon. Itseasiassa tommoset jutut voi liittyä esimerkiks tekemättömiin koulutehtäviin tai... Tai... No joo. Sit vaan tapellaan joistakin asioista, joilla ei pitäis olla mitään maata mullistavia merkityksiä - toisille ainakaan. Totta kai me jokainen hemmo, joka dalsii tääl maan pinnalla, on yksilöitä. Itseasiassa toi oli niin itsestään selvä juttu, et miks mä ton toin esille. Mut totta kai mä ymmärrän, jos tikku saadaan sormeen ja se vituttaa aivan vietävästi, samoin varpaan potkaiseminen pöydän kulmaan. Ai että. <puna> Niinku tota edellistä juttua mä tarkotan niinku silleen, et se tulee siihen kaikkien muiden läjien päälle kaupan kukkuraks ja on vielä mukana joitakin juttuja mutkistamassa. Sit onkin Etna valmis posahtamaan ja laava leviää joka paikkaan. Siinä sit onkin aika tuliset paikat. Onks hookoon blööt mukana ja vegeillä soijanakit ketsupilla ja suolakurkkusalaatilla? <vink> Noi ranskikset grillimausteella olis oiva lisä vielä tuohon. Tois omaa pikanttiutta. <kolmi>

Joskus mä skriivasin, ku toisista tehään ihan ihme olettamuksia, niinku otetaan esille vaikkapa jotkut... No, joskus mä taisin kasvatella vihanneksia nenään, ku jurppi tyypit, jotka teki joistain näyttelijöistä tai muista julkkishenkilöistä olettamuksia lehtijuttujen tai muun perusteella, et mitä ne on miehiään tai naisiaan. On tietysti totta kai suotavaa kaikille omat mielipiteet ja silleen. Niitä sit arvostetaan. Mut nyt, ku on pimeetä ja talvi tulee. Kesäaikakin vaihtuu normaaliin aikaan, ni miks ei vaan voida penkoa sieltä romukopasta ne timantit ja nautittais pienistäkin asioista. Sit samalla voidaan miettiä, et kaikilla esimerkiks ei oo kattoa pään päällä ja esimerkiks kehitysmaissa joka kolkkaan ei yllä puhdas vesi tai vaatteita, kaikki siellä ei saa rokotteitakaan tai tarvittavia lääkkeitä sairautensa hoitoon.

Itseasias... Mun piti joskus skriivata sosiaalisesta kanssakäymisestä ihmisten välillä. Toisaalta se menis semmoseks ihme söhellykseks. <virne> Jotkut taas varmaan ajattelee... Kaikenlaista. <virne> Mut miks ei vaan voida osata antaa anteeks toisille ja ratkoa puhumalla asiat? Jos jotain ratkotaan, ni tarpeeks veettuuntuneella päällä ollaan sitten ja hyvä, ettei olla toisten kurkuissa kiinni ja huudetaan asiat toisille. Sitte mennään lopuks jonnekki mököttämään tai ollaan pitkävihaisia. Tai... Sitte jollakin omalla non-verbaliikalla annetaan toisen ymmärtää... Vaikka, jos mitä. Ja mun mielestä ei pitäis ainakaan toisen ihmisen semmosiin asioihin puuttua, mille ihminen ei voi mitään. No, vaikkapa käppyräiseen varpaaseen tai siihen, että joku on diabeetikko taikka joutuu käyttämään lopun ikänsä kuulolaitetta. Liittyyhän tohon juttuun paljon muutakin, mutta jääköön se oksentamatta tänne. Mut kateus ennen kaikkea. Se hajottaa ja syö miestä ja naista, koska kateus on pohjana kiusaamiseen ja mä oon jaksanu mälvätä siitä joskus ihan liikaakin, vaikkakaan monien mielestä kiusaamisesta ei voida koskaan puhua liikaa. Ja jos sillä naapurilla on se sun himoitsema lamborgiini, ni mikset sä ite mee vaiks ja ota lainaa ja sen jälkeen dalsit kaarapuotiin ja ostat sen kaaran itelles tietysti kääshinä taikka vingutat sun Amexia tai Visaa, etkä nyrpistele nokkaas. Ehkä se sun naapuri on vaikka tienannu siihen kaaraan fyffet ihan vaan duunin teolla tai sitte se itekki on joskus ottanu lainaa ja maksanu sen sitte ihan duunin teolla. Mut toi nyt oli vaan semmonen karrikoitu esmes. <cool> Jos joku on hyvä jossakin, ni miks ei sille ihmiselle vaan anneta arvoa? En mäkään osaa soittaa selloa, mitä mun serkku hallitsee. Siltikään mä en oo sen pillissä ja raiveleissa kiinni, ku mä en osaa. En mä osaa differentiaalilaskujakaan tai fourier- ja lablace-muunnoksia, mitä insinööri osaa ja en mä oo senkään pilleissä kiinni, et se on siinä asiassa fiksumpi, ku mä. Mut maailma on avoin ja voi opetella uusia asioita. Niin, enkä mä oo sanomassa sille, että... <virne>

Ihanaa. <hymy> Mä taas oon jollakin syvällisellä ja filosofisella tuulella. Sitä vaan joskus on hyvä pysähtyä maailman menoa ja tarkastella ja punnita ja tekemällä yhtä, sun toista kaikkien asioiden suhteen.

Mut koetetaan jaksaa syksyn pimeydestä huolimatta. Ens vuonna tulee taas uus kesä ja hetken päästä on se joulukin. <hymy> Saadaan lahjoja. Mut joulu 2008 voi olla aika intressantti sinällään, ku siihen liittyy semmonen oma pikantti säväys, jos kaikki hyvin menee. Mä meinaan valmistusn sillon. <hymy> Ja moni muukin varmasti. Toivottavasti kaikki menee kuitenkin ennen pitkään hyvin. <cool> Pitää mennä taas. Mä meen lenkille. Siis lenkille-lenkille. En makkaralenkille.

Morjens. <viittaus> Voikaa hyvin. &lt;hymy&gt;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.