IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Onko tässä tolkkua?Maanantai 05.06.2006 02:02

Ensimmäinen merkintä tähänkin tolkuttomaan vekottimeen. Voi luoja kun on mennyt hulluksi... Mie kirjottelemassa sontaa päiväkirjaan. Voi lempo...

Mut sama sen väliä. Tarinoidaampas sitten jotain.

Eilen oli sitten astetta hektisempi päivä. Valkolakki tuli ja sukulaiset ja tuntemattoman onnitteli. Tätäkö varten mie sitten oon opiskellut ja lueskellut 12 vuotta? Toivotaan niin. Itse pippalot kotosalla olivat oikein lepposat. Sukulaiset piruilivat hiuksista ja niiden leikkaamisesta ja kehtasivat jopa kehua pukuani! Hullua. Lopulta eksyin Tampereen viihteelle ja täynnähän se paikka oli remuavia teinejä ja valkolakkeja. Hullua. Toki siinä tuli sitten eksyttyä pankkiautomaatin kautta rakkaaseen kantapaikkaani, Rusty Angeliin (tm). Sieltähän ne kuomat löytyi! Alkoholia paloi jonkin verran ja illan kohokohta oli, kun kaverini sai idean juoda pullollisen Olvin Tuplapukkia ykkösellä....ylioppilaslakistaan! Oli meinaan suhteellisen hupaisa näky. Hullua. Mutta juhlafiilis katosi ihteltä täysin kun pari ~16 kesäistä hoppariteiniä päätti vetäistä ilman mitään syytä, tahi varoitusta kaveriani turpaan Hämeenkadulla. V*tun urpot. Tällaisina hetkinä suosittelisin heille eutanasiaa. Lopulta eksyin kotio joskus kahden jälkeen. Puhuin puhelimeen. Nukahdin. Hullua.

Tämä päivä menikin hienoissa merkeissä... Näin unta, että vetäsin naamaani kolme Iskender kebabbia ja koko päivän teki mieli kebabbia. Muuten ollut heleveten väsynyt fiilis. Selkäkin perhana kettuilee ja aamulla taas kasiin töihin. Lievä v*tutuskin iskenyt tässä illan mittaan. Voi luoja. Saas nähä mitä ens viikko tuo tullessaan. Jos vaikka jaksaisi tänään vielä katsoa tuon Kaukana Kotoa kolmoselta. Mutta me jatkamme tässä joku toinen kerta. Kiitän seurastanne ja pahoittelen, että tuhlasin aikaanne.

"Minä olen katkera juoppo...ja kun minä herään...niin minä ryyppään."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.