IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 01.07.2006 22:49

Tänään on ajatusta paljon, mutta mitä mie saan siitä irti tekstiin? Menee vaikeaksi. Yritetään.

Jumaleisson se eilinen rantajuopottelu... 1 skinnari, 2 kasarihevaria ja yks bilehile vetää rannalla aivan fiiliksissä Aquan Barbie Girliä kovaan ääneen. Hämmentävää. Onneksi tosin rannalla ei ollut kettään. Noooooh... Kaljaahan myö kitattiin ja jossain välissä päätettiin lähteä kaverin kämpille. Siellähän myö luukutettiin Village Peoplea ja kahteltiin erinäisiä videoita. Ei, emme katselleet kovaa pornoa.

Nooh... Siinä 23:00 kaveri toteaa, notta "Anteeks ny kauheesti, mutta mun on aivan pakko päästä Tampereen baariin iskeen naisia." Siinähän mie viisaana kaverina aattelin, notta meenpäs sillä samalla kyydillä sitten kotio nukkumahan kun kerta aamulla oli kasiin meno töihin. Siinä puolen maissa sitten lähettiin ajeleen kohti kotia. Ei kauaa mennyt kun kaveri sai mut sanomaan: "Ei perkele... Auto oottaa ja vaihan vähän kuteita. Myö lähen mukahan!" Ilta saattoi alkaa.

Tampereelle päästyämme yksi meistä katosi johonkin klubiin, yksi katosi autolla takaisin Nokialle ja kaksi suuntasi kohti Rusty Angelin syövereitä. Lupaavaa. Nooh....Matkalla myö törmättiin kahteen tyttöiseen. Mukavia likkasia. Toisella vuan oli paha hikka... Pakkohan se on herrasmiehenä auttaa neitosta hädässä ja tarjota juomaa Rustyssa! Ihme tapahtui, he lähtivät kahden juntin mukaan. Hullua.

Rustyyn päästiin, juttu luisti perkeleen hyvin ja musiikki oli hyvää ja kalja kylmää. Parhautta. Ei voi paljon enempää vaatia. Kaikenlaista juttua heitettiin ja seura todettiin hyväksi. Mahtavata. Puol kaks myö lähettiin (valomerkki) pois ja kuomaseni kanssa eksyttiin Wanhaan Monttuun. Mielenkiintoinen paikka. Törmäsin siellä jopa paikalliseen muusikkotähteen....ENOKKIOON! Mystistä.

Lopulta bussilla kotio ja siin kolmen maissa nukkumahan. Mahtavat lähtöasetelmat työpäivälle. <3


Herätessä kieltämäti pikkasen heitti vielä päässä ja oli jopa minimaalinen jysäri. Onneksi hamppupesu paransi haavat. Sitten vain töihin esittään kiireistä ja osaavaa. Läpi meni jälleen kerran.

Kotio kun pääs, niin välittömästi suihkuun ja auto kohti Tamperetta. Populaa oli perkeleesti ja silmät meinasivat seota paikallisia katsellessa. Mielipuolista. Tie johti Swampmusiciin josta tarttui taas liuta kiekkoja mukahan:

Exodus - Tempo Of The Damned
Rob Zombie - Educated Horses
Twisted Sister - Stay Hungry
Manowar - Louder Than Hell
Slayer - Eternal Pyre

Twistari ja Zombie kuunneltu kertaalleen. Exodus vetelee taustalla viimosiaan levyn biisejä. Helvetin lupaavaa menoa. Tuli kerrankin tehtyä järkeviä sijoituksia. Tosin Slayeria ootan lievä jännäkakka housuissani. Mitä on luvassa? Kunhan ei purkkapoppiin ole muuttunut, niin mie oon tyytyväinen.

Swampista matka jatkui kaupoille, elikkäs Akateemiseen kirjakauppaan. Sieltä tarttui mukaan eräs H.P. Lovecraftin novellikokoelma englanniksi. Lovecraft ei jätä ketään kylmäksi. Jotenkin tuntui osuvalta, kun liikkeen ulkopuolella vastaan käveli jannu jolla luki paidassa "Dead girls don't say no!". Asiallista. Jatkoin matkaa Anttilaan jossa totesin olevan perkeleen huonot valikoimat kauhuleffojen suhteen.Hirveetä huttua vuan. Olisi ollut edes SAATANALLISTA huttua, mutta ei... Mukaan tarttui lopulta eräs Alice Cooperin dvd. Keikka, mikälie. Hullua.

Lopulta pääsin kotio, nautin hyvin ansaitun pitsan ja korkkasin viimeisen Budvar -oluen pakastimesta. Jumalauta se on kuin pullotettua seksiä! Maistuu taivaalliselta! Tällä hetkellä nautin jääkylmiä Karhu -oluita. Viilentää mukavasti, muttei tarpeeksi. SPÄMET!! Onneksi on myös tuo pöytätuuletin. Jumaleisson on muuten kuuma....mutta mie en vieläkään ole valittamassa siitä.

Mitähän sitä vielä?......Nooh....Illan aikana pitäisi vielä kahtoa kunnon splattereita. Luvassa olisi vissiinkin Bad Taste ja Day Of The Dead. Höhööh. Suolenpätkiä ja zombeja/alieneita. Parhautta.




Aivan juu! Rupesin tuossa miettimään helvetin syvällisiä kun istuin työpaikalla ulosteella. Rupesin yhtäkkiä vuan miettimään, notta millaista nuorisomusiikkia tää miun rakastamani kasarihevikin on. Puhumattakaan muista metallin alagenreistä. Niiiiiiin puhdasta kapinahenkeä ja auktoriteettejen vastustamista näissä 80-luvun klassikoissakin. Esmes I Wanna Rock tahi We're Not Gonna Take It Twistarilta. Skid Rowlta 18 And Life tahi Youth Gone Wild. Ei helvetti. Mie kun totesin kans, että oon niin kironnut kun jotkut pikkunulikat esittää kovia ja kuuntelee "heviä". Vittu. Miehän olin ihte samanlainen kun 6-vuotiaana Iron Maideniin tutustuin. Lapset ja minua nuoremmat: aloittakaa hevin kuuntelu aikaisin ja pitäkää terve kapinallishenki mukana! Mutta auta armias jos överiksi vedetään...Sitten saatte selkäänne. Perkele soikohon. Menee muuten harvinaisen mystiseksi, että miksi ihmisen aivot toimivat kirkkaimmin ulosteella istuskellessa. Menee mystiseksi. Otan uuden huikan oluestani, ehkä se helepottaa.

Mutta eiköhän tässä ole aivan tarpeeksi, ellei jopa liikaakin avautumista tälle istumalle. Kasellaan illemmalla tahi joskus toiste.

Ugh, hän on puhunut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.