IRC-Galleria

UghMaanantai 24.07.2006 00:52

Dodiih. Kylläpäs tänään on tullu temmellettyä.

Tosiaan tuossa kahen maissa lähin hakemahan kaverini tyttöystävää ja äiteä ja tuossa puoli kolmen maissa auton nokka tähdättiin kohti Parolannummea. Helvetin lepposa ajomatka oli. Perkeleellisen komia sää ja oikein ihanteellinen ajelulle. Noin tunti kesti täältä ajaa Parolannummelle. Thank god for selkeät opasteet.

Mutta joudun myöntämähän, notta oli aikas perkeleen outo fiilis kun näki ne ensimmäiset tankit, esteradan ja reitit ampumaradoille. Ei perkele...Tää kaikki on mulla edessä noin viiden kuukauden kuluttua! Joudun myöntämään, mutta on aika jännä fiilis....hyvässä mielessä.

Kovasti kaveri kyllä sanoi, että hän viihtyy tuolla ja sain lisää todisteita sille, että jos meet armeijaan pikkasen "Mennään nyt sitten lomalle." -fiiliksellä ja et todellakaan ota sitä niin vakavasti, niin sulla on PALJON helepompaa. Eikä se huutaminen ja käskyttäminenkään mikään paha ole. Kaikki perkeleet sen joutuvat kokemahan läpitte! Nooh....vähän päästä kahtellaan, että olenko vielä samaa mieltä asioista.

Niijuu.... Ostin mie sieltä kaksi tuubillista arrrrrmeijan kenkälankkia. :DDD

Kahtellaan.....TAAKSE....STU!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.