IRC-Galleria

UghTiistai 22.08.2006 02:20

Ugh, te ali-ihmiset.

Taas yksi työviikko aloiteltu, sen kunniaksi naatiskelen viiniä ja kuuntelen sadetta yössä. Mystistä. Mitäpäs teille? Kertokkee ny ihmeessä mullekin.

Viikonloppukin meni että heilahti. Lauantai aloteltiin kaverilla joka vaihteheksi osottautui todella huonoksi vaihtoehdoksi. Onneksi älysimme kuomien kanssa erota porukasta oikeella hetkelle ja teimme mitä? Suunnistimme viereiseen leikkipuistoon! Ristus kun olisi ollut sellaisia leluja ja vekottimia mun lapsuudessa... Ristus oli hienoa. Vaikkakin humalassa meneminen laitteeseen joka pyörii kuin hullun kyrpä on vähintäänkin suurta epäluuloa aiheuttava veto. Hauskaa tosin oli ja kaikki pysy sisällä!

Leikit leikittyä suunnattiin kohti kaverin kämppää. Siellä varas...lainasin kaverin juotavaa määrän X verran. Nerokasta! Sieltä lopulta kyydillä Tampereelle jossa porukka vaihteheksi levis kokonaan. Mie ja Kimmo kadottiin Rustyyn. Mahtava paikka! On khyll outo tunne kun astuu baariin ja tilaa kaljan, niin ekana myyjä kysyy, että enkös se mie ole joka on Rusty Angelin yhteisön ylläpitäjä. Nooh...Kaljan saatuani suuntaan pöytään, niin eikö tiskiltä eräs toinen kaveri tule samaa sanoon, että enkös mie ole se ylläpitäjä. Ristus mie oon feimi. Mukava tyyppi kieltämättä...pakkokin olla jos Rustyssa käy!

Ilta kului hyvässä seurassa, alkoholia paloi ja juttua lensi. Vihrosta viimein mie opin erään kaverini nimenkin! Varmaan nelisen kuukautta tunnettu, mutta nyt jo opin hänen nimen. Aika säälittävää, Eero....Häpeä! Phillipe oli nimensä. Osasi kans perkele yllättää...Astui baariin hervottoman kokosen rastakampauksen kanssa...Ristus! Normisti kaverilla on afro, mutta nyt pitkät rastat. Rispekt!

Jokatapauksessa.... Ilta meni mitä mainioiten ja kaverillakin taisi jonkinlainen flaksi käydä. Höhööh. Lopulta kahen maissa siirryttiin keskustorille vain todetaksemme, että bussi lähteekin reilun tunnin kuluttua. Mitä teimmekään? Sen kaikista loogisimman...menimme vetämään viereiseen kiinalaiseen kunnon tuliset mätöt. Ristus kun oli tippa linsissä sen chilin takia... Sieltä sitten takaisin keskustorille ja ilmeisimmin vartioimme tietämättämme erään neidin viinikätköä. Perkele akka oli jemmannut sellasen ison tonkan punaviiniä juuri meidän takana oleviin istutuksiin! JA MIE EN HAISTANUT/AISTINUT SITÄ!! "I sense a disturbance if the Force."

Nooh....Kotio lopulta päästiin ja ei se kauaa kestänyt kun pääs sammumaan sänkyynsä. Mahtavuutta.

Seuraava päivä menikin sitten vain ja ainoastaan löffiessä ja pelatessa. Baldur's Gate 2 on suorastaan nerokas! Mahtava peli! Sen parissa on mennyt oikeastaan eilinen ja tää päivä...Siis se aika mitä en ole ollut töissä. Saa nähä miten illan kanssa käy. Luenko Warhammerin armybookeja vai kahtelenko pelitystä...Toivottavasti en. Muuten ei nukuta. Mut jees. Tää saapi riittää.

Kahtellaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.