IRC-Galleria

Vittu mitä paskaa (tm)Lauantai 09.09.2006 06:14

Ei hele... Kompäkkini ei ollutkaan niin hohdokas kun luulin.

Mutta mitä tällä mystisellä ajanjaksolla on sitten tapahtunut? Nooh...Paskaa on satanut niskaan kovaa tahtia, syysmasennus und -ahistus päässyt iskemään sekä olen VAIHTEEKSI!!! kussut yhen upean ihmissuhteeni maan tasalle. Eipä voi kuin ottaa uutta olutta tuon kaiken kunniaksi, stana. *korks*

Mutta niin... Kerrottakoon vaikkan jotain tästäkin illasta. Tosiaan ekana mietin, notta vietänkö kyseisen illan omassa kusiluukussani, vai Tampereella. Luojan kiitos päädyin Tampereelle. Alottelin siinä sitten kotosalla turvallisesti neljällä oluella ja sieltä Ruosteiseen Enkeliin (tm). Siellä sitten ilta kuluikin ihan rattoisasti kunnes sain kohtalokkaan viestin eräältä tyttöseltä: "Tule ihmeessä kuunteleen meitin keikkaa!" Noh....Hetken kyselyn tuloksena lähin kovaa tahtia kävelemään _pois Rustysta_ kohti Rock Housea, vai mikä vitti olikaan...

Perille päästyäni etsin ihteni välittömästi tutut ystäväiseni käsiini ja tilasin oluen. Hieno paikka kertakaikkiaan. Eka bändi aloitteli... Kyllähän sitä loppua kohti tuo tukkakin nytkyin mukana joka sinänsä on jo helvetin kova saavutus orkesterilta. Ihan verratonta soitantaahan tuo oli. Kyllä se oli sen neljän euron sisäänpääsyn väärti.

Nooooooooooh......Lopulta tuon ystäväiseni orkesteri astui lavalle ja kavereitten kanssa astetuimme lavan etuasemille. Itse musiikki? Eisss....Yllätti täysin. Melodista progeilua (tai jotain psskaa...ei ossoo sanoa) äärimmäisen kovalla basson saundilla. Harvoin kuulee orkesteria jossa Passo on kovemmalla volyymillä kuin kitara. Vaihtelu virkistää. Pienempikuinkolme. Keikka oli kerrassaan hieno ja loppua kohti jopa tukkani päätti heittää kierroksen jos toisenkin! Mahtavata!

Keikka päättyi ja päätimme kavereideni kanssa sitten ulostautua kyseiseltä klubilta. Tuttavani hakivat sitten kebabit ja miulta jöi hakemati kiinalaista safkaa. Bussipysäkillä törmäilin nimeltämainitsemattomiin hippeihin, mm. Eero2:seen. Verraton heppu, jos saan sanoa. Kotio kun pääsin, niin helvetillinen nälkähän siinä oli. Ratkaisu? Kaksi grillimakkaraa mikroon salsakastikkeen, reilun valkosipulinkynnen ja juuston kera. Jumalauta mitä herkkua. <3 Nautitaan ~kahden oluen kera. Eivvv...... On se "liha" hyvää.

Nykyhetki? Juon olutta, kuuntelen Diablon D.O.A.ta ja mietin, notta vittuakos miekin tahon elämältäni. Pahoittelen kaikille osanottaneille jotka ovat jotenkin törmänneet minuun. En ole sen arvoinen. Vittu mitä paskaa (tm). Angstiakin vielä loppuun. Imeköön perkeleet miun slaikkaani! Mie äijäilen Diablon ja oluen kera. Menkää ja tulkaa ihteenne. Kirjaimellisesti. Perkele.

Kahtellaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.