IRC-Galleria

\o/Maanantai 11.12.2006 11:17

Oeeeh! Viimeinen työviikko startannut ja ennenkuin huomaankaan, niin kello onkin jo neljä ja olen TAAS KERRAN VAPAA! VAPAA TÄSTÄ YHTEISKUNNAN ASETTAMASTA ORAVANPYÖRÄSTÄ!!! Babylon palakoon, perkele.

Tarinointia, runoilua, kertomuksia, lauluja, myyttejä... Mitähän sitä teille rakkaille lukijoilleni kirjoittelisin?

Noh... Viikonlopun merkittävin tapahtuma oli tottakai Rusty Angelissa pidetty Suburban Culture Club, mutta ihan ystävien kesken....subbarit. Kovasti oli punkkareita, gootteja ja hyypiöitäkin paikan päällä. Löysimme sinä iltana myös uuden eliölajin, _rustymörön_. Uhkaava, mutta leppoisa otus. En voi suositella tutustumista/lähestymistä, koska mörkö voi olla äärimmäisen arvaamaton! Jälleen yksi todiste luontoäiteen irvokkaasta huumorintajusta. Hyj.

Jos sitä jotain kertoisi töistäkin...Hmm... Kasista neljään ollaan paikan päällä, huominen vapaana ja lauantaina kans töihin. Edes lauantaivuoro ei pistä harmittaan sen takia, koska TYÖT LOPPUVAT! Olenko jäämässä viikolla kertaakaan ylitöihin mikäli kaverit pyytää? Hmm...En! Hajotkaa, ihmiset. Komento on käynyt.
Tässä vikassa työviikossa on yksi tolkuttoman huono puoli, mutta sekin vain sen takia, että olen niinmaan perkeleen kiltti kaveri. Tekee mieli vittuilla ja aukoa niille kaikista vittumaisimmille asiakkaille mihin olen tässä 8 kuukauden aikana törmäillyt. Argh. Polttelee.

Hmm... Kuulen asiakkaan lähestyvän. Perkele. Asiakas saapui tähän. Mitää sekin minua tässä katselee. Haluaa kipsilevyä, mutta laitoin odotteleen tuohon siksi aikaa, että kirjoitan tämän loppuun. :----DDDDDDD (nyt viimeistään tekee mieli runoilla koko runosuonen pohjilta asti...)

Nojooh....Enköhän mie katoile takas pihalle vääntään. Kassellaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.