IRC-Galleria

TyöpaikkapäiväkirjurointiTorstai 14.12.2006 12:08

Ugha, hipit!

Taas sitä vietetään laadukasta ja TEHOKASTA työaikaa täällä louhoksella. On tämä työnteko sitten raskasta, perkele.

Mutta tosiaan....runoilun parihin.

Olipa eilen eräs elämäni turhimpia opetustuokioita: autokoulun pimeänajo. Eisss... "Vittu mitä paskaa (tm)" kuten hyvä ystäväiseni sanoisi asiasta. Muutaman kerran ajettiin joku stanan rata läpitte ja välillä vilkuteltiin pitkiä. Voi ny jumalauta, sanon mie. Noh...onneksi tuli tuokin käytyä läpi, niin pääsee osallistumaan maanantaina kakkosvaiheeseen ja jos vaikka saisi sen kortinkin taskuun. Jej.

Mutta eräs "mielenkiintoisin" saavutukseni viimeajoilta....PIPARIT! Tulipa sellaisiakin leivottua, mutta erityisen huomautuksen ansaitsee virallinen rustypipari! Itellä ei ole sydäntä sitä syödä, mutta kahtellaan nyt, että kuka ansaitsee moisen piparin. On se sentään niin perkeleellisellä vaivalla tekaistu, että ei toista. Helvete.

Mutta arvatkaapas mitä, rakkaat kuulijat. Olenko jäämässä tänään ylitöihin? Olenko jäämässä...

(Vittuakos taaskin joku asiakas tähän eksyi? Ei se minua kiinnosta jos joku tarvitsee ilmastointiputkea. TEKISI ITTE! Eipähän tarvisi tänne maksaa mitään... Ja taas! Joku nilkki kävi ostamassa neljä kappaletta 125:ta harkkoa. Mitä sekin niillä tekee? Hmph...)

...huomenna ylitöihin? Öööö.....EN. Viimonen viikko töissä ja muutenkin menee veroihin ihan homokaasuna palkasta, niin en varmasti ole sekuntiakaan ylimääräistä täällä. Hajotkaa mikäli ette tykkäile. Asiasta toiseen.... Hajoilen aivan kohta tähän jatkuvaan Iskelmän renkutukseen. Ei nää suomalaiset vaan osaa... Olis vaikka hilejaa kun mie kirjoittelen!

Mutta palataampas tekstinlaadussa siihen normitasooni:
Rusty Angel... Tänään kuulemma pitäisi mennä, huomenna pakko mennä ja lauantaina kenties pitäisi poiketa. Vithu tällaista jaksa! Pitää harkita jos vaikka menis autolla tänään Ruosteisen puolelle. Saa nähä miten tuo rahoitus pelaa. Perjantaina muuten sen takia PAKKO mennä Rustyyn, koska paikalla on Rustyn historian ensimmäiset pikkujoulut. Truu kvuality. Mutta mitäs lauantaina? No perkele... Fragile Art Of Existence Klubilla! Paikalla esiintyvät Deathchain, Viikate, Insomnium ja Diablo. Herra siunaa sitä tullaa kiskoon päitä irti Deathchainin keikalla. Mahtavuutta! \o/ Pitti vaan pyöriin ja päät irti.

ACH! Se on viikko erääseen vuosisadan suurimpaan kulttuuritapahtumaan. Ystäväiseni X saapuu ensi torstaina Tampereelle ja sen kautta myös Nokialle. Tiedossa on ultimaalista mahtavuutta ja juominkia. Asia on harvinaisen epäselvä. Vielä kun Mr.T ja Chuck Norris osallistuisivat juominkeihin... Deeeeeeem...



Helevette mie mittään paskaa enempää jaksa jauhaa. Kirjoitan liikaa ja silti iliman mittään asiaa. Ampukaa miut. Shiish. :S

Kahtellaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.