IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

vielä tässä. :FTiistai 27.05.2008 04:03

Tutkimusten mukaan on olemassa ruoka, joka vähentää naisen seksuaalista halukkuutta 90%. Sitä kutsutaan hääkakuksi.

Chicagon järjestys säännöt kieltävät kalastamisen yö-puvussa ja Kalifornian Fermontissa avaruusaluksien korjaaminen autotallissa on kiellettyä.

Tiesittekö, että Tennesseessä on laki joka kieltää kalojen kalastamisen lasson kanssa? Washingtonissa pilapuhelun tekeminen toisen ihmisen kännykästä on laitonta. Utahissa pitää omistaa oma lapio.

Kanadassa on laissa kiellettyä heittää elävä hirvi lentokoneesta ja kynsien pureminen on sama asia kun nuolisi vessanpytyn reunoja!

Yhdysvaltojen Kalifornian osavaltiossa muuan surfaaja haastoi kanssasurfaajansa oikeuteen aallon anastamisesta. Kiintoisa oikeustapaus keskeytettiin tuomioistuimen valiteltua että oli vaikeahkoa määritellä hintaa kivulle ja särylle, jonka rikoksen uhriksi joutunut luiskaotsa koki nähdessään jonkun muun käyttävän aaltoaan lautailutarkoituksessa.

Tiesittekö, että Alabamassa on laki joka kieltää autonkuljettajaa pitämässä sidettä silmillään ajaessa? Myöskään kirkossa ei saa pitää tekoviiksiä jotka naurattavat muita. Ja Alabamassa suolan levittämisestä rautatiekiskoille rangaistaan kuolemalla.

"Kerran eräs suomen kielen tutkija, professori Artturi Kannisto ryhtyi tosissaan työhön ja keksi pisimmän sanan, mikä tähän mennessä tunnetaan, ja se on: kumarreksituteskenteleentuvaisehkollaismaisekkuudelli- senneskenteluttelemattomammuuksissansakkaankopahan. Siinä on 103 kirjainta."

http://www.pulju.net/shop/emme_tieneet.php

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.