IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Onneksi olkoon Suomi.Torstai 15.07.2010 15:04

Olet päässyt hellevaltioiden kartalle.

Picasso at workLauantai 10.07.2010 16:45

Minäki laitan tän mun Picassotyön tänne.

Mikäli haluat itse tehdä Picassopään, klikkaa tänne.

Aaargh ATKLauantai 10.07.2010 05:13

Olen tehnyt kotskasivuja. Hajottaa. Mucho kukkanen.

Käsittämätöntä, miten paljon hommaa semmoiseenkin räpeltämiseen menee. Noh, eiköhän tämä tästä, vähitellen, mutta saa luvan olla vaivan väärti.

Itse asiassa sivut näyttää tosi hyviltä ja tahtosin kaikille hehkuttaa mut ei ole pointtia esitellä keskeneräisiä sivuja. :(

Särki meniLauantai 10.07.2010 02:27

Mitähän tää helle on rikkonut kun sain yhtäkkiä kaikki blogi-ilmoitukset juhannuksesta asti. Eilen tuli notet kaikista saamistani tykkääsyämmistä. Onneks niitä ei ollu paljon, mikä on toisaalta surullista.

Sain myös antibiootit tänään ja yskänlääkkeen. Hassua sikäli että on mitä mahtavin kesäsää ja seuraavan viikon mun pitää välttää aurinkoa sekä maitotuotteita kun rupean luomaan lohikäärmeennahkaa muuten. On ehkä jossain määrin pelottavaa, että kaksi viikkoa vanha flunssa oli painunut syvälle keuhkoihin ja itse aloin uskoa olevani luulotautinen. Mitähän olisi tapahtunut jos tuo Jalmari ei olisi inttänyt minua lääkäriin. Tänään on taas sellainen olo, että on oikeasti kipeä joten on ihan kiva juttu saada siihen muutos.

Pääsee taas lenkille jossain vaiheessa.

Kävin myös vaatekaupoilla, hakemassa shortsit itselleni sekä etsimässä järkevänhintaisia kumisaappaita. Mikä hitto siinä on, että niitäkään ei ole missään? Lisäksi Vero Modasta löysin 3 kappaletta pyöräilyhousuja, joista ostin sitten sen suurimman koon koska olin siihen mennessä kolunnut jo useamman liikkeen ja myöhemmin kotona huomasin, että Vero Moda ei tee vaatteita ihmisille joilla on perse. Housut mahtuu, mutta istuvuus on aika perCstä, mikä on hassu yhteensattuma sikäli. Sain kuitenkin hankittua kaiken mitä kaipasin, jopa alennusmyyntejä hyväksi käyttäen.

Vihat voin lähettää sille tantalle jonka mielestä pukukoppi on vapaa kun verho on suljettu. Lienee tantan onni, että olin vaatetettu sillä hetkellä, sillä selluliittini komeus saattaa sokaista. Tekisi mieli kyllä vähän läksyttää sitä läskipäätä.

Katsoin Liisa Ihmemaassa:nkin uudestaan, sen Tim Burtonin siis. Tällä kertaa katsoin sen englanninkielisillä teksteillä sillä suomalaiset käännökset saivat minut vain hämmennyksiin. Miekan nimeä ei erottanut pahiksesta, pahista ei paikannimestä eikä paikannimeä erisnimestä. Englanniksi niissä olikin paljon enemmän järkeä ja tuli kumma fiilis, että suomennuksesta oli yritetty tehdä yhtä nokkela kuin Harry Potterin nimistä. Harmi vaan, että lopputuloksena oli epäselviä, mitäänkuvaamattomia kirjainlottoja. :/ Elokuvasta saa paljon enemmän irti kun jättää mokomat hömpötykset pois.

Olen minäkin varsinainen kielitieteilijä.

AssemblyentryMaanantai 05.07.2010 06:49

Olen tässä rakentanut Assyentryä Graffacompoon. Luvassa on hieman erilainen kuva kuin aiemmin - ei pupuja ja katteja. Ei miljoonaa yksityiskohtaa. Onkin hieman outoa tehdä niin pelkistettyä kuvaa.

Noh, eiköhän se tästä. I'll keep you posted.

Jos vaikka pääsis taas screenille vaihteeks.

yhyyLauantai 03.07.2010 00:55

Galtsu väittää et mulla ei oo tarpeeks kavereita. :P

HahaKeskiviikko 30.06.2010 02:30

Neitsyys meni, joku mustalistas mut fäsärissä. :DDDD

Puhe oli siis Varusmies Tomin vuokranantajajupakasta, kommentoin ympäripyöreästi, että mikäli asunto tyhjennetään, tapahtuu ensin paljon oikeudenkäyntiä ja varoituksia ja mikäli Tom on oikeasti syypää asioihin, on hän ansainnut palkinnon onnistuttuaan siinä mitä kukaan muu (suurinkaan failaaja) ei ole onnistunut.

Ilmeisesti mun älykäs kieliasuni ei toimi perusihmiselle, sillä sain tämänkaltaisen vastauksen:
Kaikkea sitä, eka Facebook-mustalistaus

Most definitelyTiistai 22.06.2010 00:35

Inhottava kun puhelin ei jaksa pyörittää galtsua mut sit mobiiligaltsu ei näyttäny kavereiden kuvia.

Nyt en sit tiiä mitä kuvia ootte lisänny, koska failment etc.

I accidentally some pictures.Tiistai 01.06.2010 07:51

Lisäsinpä mun ruippusille kotisivuille kuvasivun, mihin sit päivittelen noita mun Promark-töitä.

Olisi kiva tietääMaanantai 17.05.2010 05:04

miten muut ihmiset minut näkee. Omakuva kun on välillä aika väärässä.

Toivottavasti löydän itseni ennen kuin kuolen, tai jos se ei onnaa, en lakkaa etsimästä.

..toisaalta samalla, unohtaisin mieluusti itseni.
En aina tykkää olla minä.