IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Punainen ympyräviiva on oikea korva ja sininen ruksiviiva on vasen. Skaalan vasen pääty merkkaa matalia ääniä ja oikealla on taas korkeimmat; korkeimmillaan testattiin 8k hertsin arvosta piippauksia. Ilmeisesti mun oikee korva feilaa.

Mun korvani soivat tasoilla 6k (vasen) ja 8k (oikea). Ihanaa vinkunaa, sitä itsekin hieman ihmetteli et zomg, mun korvat tosiaan piipaa kokoaika. Muuten se ei haittaa mutta jos esimerkiksi on jossain mökillä ja juttelee hiljaisuudessa jonkun kanssa, tuntuu niinku olis joku bändin soundcheck/viritys pään sisällä kun ei ole taustamelua.

Yhyy.
Olispa hiljasta joskus.

i failMaanantai 31.03.2008 04:16

Vieläki pystyssä. Zomg. Fail.

Olen saanut pieniä ruhjeita ja sattumuksia kehooni viikonlopun reissun jäljiltä, selkätreeni oli melkoista kun kanniskelin juomia ympäriinsä pitkin viikonloppua. Kotiin tullessa nikamat olivat jo aivan kuoleman kielissä, nukahdan varmasti saman tien kun pään pistän tyynyyn.

Lisäksi onnistuin tappamaan yhden varpaistani, mikään ei ole niin ihanaa kuin turvonnut, kengissä muhinut ja lopulta minulle suuttunut varvas, jota painaa niinkin arkipäiväinen asia kuin kynsi. Kun voisikin vaan nyppiä noi pois tieltä, olis niin helppoa ja pehmoista.

Niinja. Sit mulla oli nälkä. Mies sano et eio ruokaa. Mentiin Hesen driveinnin kautta. Ostettiin kaks kerrosateriaa laittilimuilla ja minttusuklaapirtelöllä. Saatiin 4 juustohampurilaista, 4 kerroshampurilaista, kaks laittilimua ja vatkattua maitoa. Aika hyvin 14e. Jotenkin hintataso ja hämärä tilaa ja vastaanota -ruletti muistuttaa lämpimästi Andropoffista. :) Mut nyt, 2 kerroshampurilaista, puoli juustohampurilaista, 1l kokista sekä muutama hörppy minttusuklaapirtelöksi väitetystä myöhemmin, voin todeta että kyllä ainakin menee nukkumaan kylläisenä.

Kuvia saan sitten huomenna kamerasta ulos. Joskus sillon niinku.

[Ei aihetta]Perjantai 28.03.2008 01:47

Tää on ihan megahuono!

"Huumori" on jotain muuta ko hauskaa. Huonoa.

aaaarghPerjantai 28.03.2008 01:19

blogblogblogblog

Hermostuttaa. I iz jitterish.

Ostin kaksi umd-leffaa PSP:hen. Jonku Keanujonku mikä on joku jännäri ja perustrillerijuoksentelua, tuskin mikään kummonen ja sitten ostin parhaan unileffan slash komedian: Armageddon.

LOL

Mikään elokuvakokoelma ei ole täydellinen ilman näitä eeppisen huonoja klassikoita.
Olen tullut johtopäätökseen:

Minulla ei ole mitään vaatteita, kuitenkin tulen pakkaamaan viikonloppureissulle liikaa kamaa.

Hudson Hawk on melko huono.

[Ei aihetta]Torstai 27.03.2008 20:09

Jos sinulla on sininen ja vihreä maitotölkki, kummasta joisit mieluummin?

I need your input.

Tajusin juuri.Tiistai 25.03.2008 13:36

Ainoa mahdollisuuteni olla morsian-yhteisöissä, eikä ole tullut mieleenikään liittyä moisiin. Pitäisiköhän sitä.

Tein tämmöset JennilleTiistai 25.03.2008 12:37

Pitäisköhän sitäMaanantai 24.03.2008 20:02

Perustaa blogi mun käsitöille? Näkis mitä tahtia niitäkin tulee.

Kiinnostaskohan ketään semmonen.