IRC-Galleria

Maraia

Maraia

on ihan Saaka.

Selaa blogimerkintöjä

kaupungillaPerjantai 30.05.2008 22:10

näin juuri kaksi identtistä kaksosta identtisine hiuksineen ja vaatteineen korjaamassa toisen identtistä pyörää.

hupaisaa.

Jees eli kuulumisiaPerjantai 30.05.2008 13:10

Niin. Oli se fysioterapia eilen.
Ensin menin sinne ja sit täyttelin lappusia. Sit menin sisään ja siellä oli semmonen setä, joka ei ollu ollenkaan kuumottava, niinku pelkäsin. Jotku tommoset sedät on melko jöröjä ja se on kurjaa. Se kyseli multa kaikenlaista ja omaan tapaani en osannut antaa mitään suoria vastauksia vaan selitin laajasti kummallisia kielikuvia käyttäen.

Sitten se käski ottaa paitaa pois. Kysyin että otanko ihan kummatkin, se oli et mitä kummatkin. "niin, yhden, kahden paidan" (oli t-paita ja huppari) "Joo. Molemmat."

Sit piti mennä selkä sitä päin. Koska meidän suvussa hikoillaan helposti, se joutu kuivailemaan mun selkää ennenku rupes painelemaan nikamia. Taivu sinne, taivu tänne, jaaha. Menepäs tuohon vatsalleen makaamaan.

Aivan julmettu tuska kun se paino niitä kosketusarkoja nikamia. "Tää taitaa olla vähän arka" kun ähisin huulta purren lattiaa kohden irvistäen. "Joo, on se aika". Sitten piti kääntyä ja taipua ja kiertää ja lopulta se käski laittaa kädet ristiin kaulalle ja siirtyä ihan sen pöydän reunalle. Se mies kumartu mun yli, laitto käden ja kerran jonku kiilanki johonki rangan alle ja sanoi että "hengitä ulos", samalla hypäten koko painolla mun rangan päälle. KKRRUTS! Huusin hiljaa mielessäni ja tuskannihkeä hiki alkoi virrata.

Siinä sitten käytiin läpi koko ranka ja kuulemma ei se muuta tarvinnut. Ei se ollut nähnyt edes mitään skolioosia, sanoi että saattoi olla koko mutka jumiutuneen nikaman syytä. Se olisi kyllä kiva, jos se olisi niin, WiiFit tuntui sanovan illalla että mulla on parempi tasapaino, tai siis en seiso killissä enää. Selkä ei kuitenkaan tunnu superisti paremmalta, mutta perinteeksi muodostunutta yörelaksanttia lukuunottamatta en ole joutunut syömään kipulääkkeitä. Vielä eilen selkää kolotti mutta tänään se tuntuu jo paremmalta.

Saa nähdä mitä se keksii kahden viikon päästä. Sit varmaan ruksautellaan lisää, penteles. Kuolen.

[Ei aihetta]Torstai 29.05.2008 17:39

Oon ihan helvetin hermona jostain kumman syystä. Fysioterapia puoli neljältä ja olen kauhusta jäykkänä.

Aaargh.

En tiiä..Tiistai 27.05.2008 18:23

kumpi on nolompaa:

Se, että on 60 yhteisön raja täynnä
vai se,
että ei voi erota yhdestäkään?

vielä tässä. :FTiistai 27.05.2008 04:03

Tutkimusten mukaan on olemassa ruoka, joka vähentää naisen seksuaalista halukkuutta 90%. Sitä kutsutaan hääkakuksi.

Chicagon järjestys säännöt kieltävät kalastamisen yö-puvussa ja Kalifornian Fermontissa avaruusaluksien korjaaminen autotallissa on kiellettyä.

Tiesittekö, että Tennesseessä on laki joka kieltää kalojen kalastamisen lasson kanssa? Washingtonissa pilapuhelun tekeminen toisen ihmisen kännykästä on laitonta. Utahissa pitää omistaa oma lapio.

Kanadassa on laissa kiellettyä heittää elävä hirvi lentokoneesta ja kynsien pureminen on sama asia kun nuolisi vessanpytyn reunoja!

Yhdysvaltojen Kalifornian osavaltiossa muuan surfaaja haastoi kanssasurfaajansa oikeuteen aallon anastamisesta. Kiintoisa oikeustapaus keskeytettiin tuomioistuimen valiteltua että oli vaikeahkoa määritellä hintaa kivulle ja särylle, jonka rikoksen uhriksi joutunut luiskaotsa koki nähdessään jonkun muun käyttävän aaltoaan lautailutarkoituksessa.

Tiesittekö, että Alabamassa on laki joka kieltää autonkuljettajaa pitämässä sidettä silmillään ajaessa? Myöskään kirkossa ei saa pitää tekoviiksiä jotka naurattavat muita. Ja Alabamassa suolan levittämisestä rautatiekiskoille rangaistaan kuolemalla.

"Kerran eräs suomen kielen tutkija, professori Artturi Kannisto ryhtyi tosissaan työhön ja keksi pisimmän sanan, mikä tähän mennessä tunnetaan, ja se on: kumarreksituteskenteleentuvaisehkollaismaisekkuudelli- senneskenteluttelemattomammuuksissansakkaankopahan. Siinä on 103 kirjainta."

http://www.pulju.net/shop/emme_tieneet.php

[Ei aihetta]Tiistai 27.05.2008 02:54

Voi vitalis
http://youtube.com/watch?v=jU-vgK2WY1g
http://youtube.com/watch?v=MHKNk2He7vc

Miten jotkut ei tajua näitä vanhoja biisejä.

OoOOoohh.Tiistai 27.05.2008 02:51

Olen _väsynyt_
Päässä soi: http://youtube.com/watch?v=aiGPQVUJqq0

Toi on niin kiva biisi laulaa. <3
Terkkui Fisher Kingille.

oksettaa kunMaanantai 26.05.2008 14:06

päätä särkee.

Jännitän leukoja koko aika kun pitäis antaa niiden olla, pää ei siis parane särkemästä ennenkuin lopetan sen jännäämisen.

Perkl.

Halolla päähän.
Olispa ne hammaskiskot jo, pääsis tästäkin vaivasta.

Parasta onMaanantai 26.05.2008 04:09

kun ihminen, jonka et millään uskonut tulevan häihisi, vastaa yllättäen innoissaan että tietenkin hän lähtee häihin ihan Briteistä asti.

<3

makes me happy.

uuhMaanantai 26.05.2008 03:59

en jaksakkaa blogaa.

kello on miljoona.


..mut se ei kyl ole se syy.