IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hm! Aina oppii uuttaTorstai 29.01.2009 17:57

En tiennykkää kuinka paljon alakerran asuntoon kuuluu lemmikkien elämä. Yläkerrassa asuu kaksi keskikokoista koiraa, jotka innostuessaan tepastelevat paikallaan viuhtoen ja vouhottaen. Alakertaan kuuluu ääni: tepatepatepatepa-tepatepa-tepatepatepatepatepa

Hassua. Tosin voisivat ne omistajat hoksata että kerrostalossa ei kanta-astuminen ole kovin mukavaa. Mut noi koirat on hassuja. Tulee hyvä mieli kun kuulee että ne ovat iloisia, sitten kuulee kanssa kun siellä räjähtää iso ilonpuuska ja sitten mennäänkin supervauhtia rymisten portaita alas pissitettäväksi.

Onni onnettomuudessaTorstai 29.01.2009 14:21

Sain tietää leikkauspäivämäärän, mun välilevytyräni poistetaan 5.2!
Pääsen töihin siis maaliskuussa näillä näkymin. Jee!

Vaikka no, tulee ikävä sitä mitääntekemättömyyttä joka on pitänyt mut ahkerana viime viikot.

Julma totuusKeskiviikko 28.01.2009 22:24

Elämässä on ilmaista vain se minkä toinen maksaa.

laelTiistai 27.01.2009 11:21

Sain luurista vastaukseksi perinteisen, lankapuhelimista tutun tuut tuut tuut -äänen merkiksi varatusta linjasta.

Oikeesti. Luulin ainakin kaksi minuuttia että se puhelinnumero on suljettu tai muuten vaan väärä eikä käytössä ollenkaan. Oikeesti. Nolooo.

On se kyllä siinä määrin varattu että voisin hyvin kuvitella sen olevan suljettu puhelin.

Pitää yrittää saada itelle ne parhaat leikkauspaikat, ettei joudu ihan piippuhyllyllä istumaan sentään. Moshpit it has to be.

Fäsäri oohSunnuntai 25.01.2009 22:58

Sain vihdoinkin blogin RSS:ttyä Fäsäriinkin. Ei menny ku terveys ja elämä.

Bongasin Kuorosodasta erään vanhan tuttuni ja nyt se hyppi tuolla Irinan kuoron jälkeen tasajalkaa. Ilmeisesti Irina oli pop. :D

yy-hyySunnuntai 25.01.2009 22:51

Yhyy myhyy byhyy hyy myy yy möö mää böö öö röö blää blöö ää mää blläääääääöööyyyy.

Inhovan tuota kuorosotatunnaria kun ne soittaa sitä AINAKOKOAIKA. Hajoan. Se on kurjaa koska sitten on tosi hankala nauttia itse ohjelmasta kun se soi aina. Vähän niinku sais syödä lempiruokaansa ja siihen lusikkaan laitettas aina jotain kakkaa kuten mämmiä mukaan.

K. Wheeler on ihan all over the place. Calm down, girl, u gonna explode soon.
Irina <3 liking.

Hassuja ajatuksiaSunnuntai 25.01.2009 06:05

06/100: Telkkarin Älypää-visailussa oli hassu kysymys: "Mihin maahan pystytettiin aikoinaan maailman ensimmäinen" ja vaihtoehdot olivat jotain a) yhdysvallat b) intia c) mikälie ranska -luokkaa.

Vastaus oli tietenkin Yhdysvallat.

Hassuja ajatuksiaPerjantai 23.01.2009 23:48

05/100: Jaana Pelkonen sanoi Euroviisufinaalissa kun Sillanpää ja Signmark (käytännössä kuuro räppäri ja sen posse) kiipesivät lavalle että "Olette varmaan kaikki onnesta mykkänä".
Tajusikohan se ollenkaan mitä tuli sanottua, meitä ainakin nauratti. Varmaan Signmarkkiakin jos se sen kaveri käänsi sen sille.

Hassuja ajatuksiaPerjantai 23.01.2009 16:25

Haastan kaikki kirjaamaan ylös hauskoja yksityiskohtia joihin törmää satunnaisesti.

01/100: Mun hammaslääkärini lupas tehdä mulle mun astrologisen kartan kun oon käymässä ja on aikaa. (Suosittelen sitä edelleen kaikille, ihana mies).

02/100: Bätmänillä on puvussaan nännit. (bätmäni foorever)

03/100: Metrossa oli sarjis missä mieshenkilö sanoi: "huh olipa päivä. kahvilaan jäi kuusi ylimääräistä munkkia ja söin ne kaikki. sitten kävin töiden jälkeen vaa'alla ja huomasin laihtuneeni pari kiloa". Naishenkilö mietti tämän jälkeen että: "Nyt se on todistettu. Jumala on mies".

04/100: Kun Sulo-kissa on yksin parvekkeella, Taisto-kissa odottaa kunnes se tulee sieltä pois. Taisto-kissa on ressukka kun sille tulee niin helposti kylmä. Pitäskö tehdä sille joku nuttu.

LeffasataPerjantai 23.01.2009 00:28

83/100: Serendipity
Cusack(it) <3<3

84/100: Vaimoni on koira
Olen tän nähnyt joskus aiemminkin mutta tällä kertaa taisin olla enemmän wtf. Ihailtavaa kyllä että elokuva kertoo aivan muusta kuin sen olettaisi kertovan ja tekee sen niin todentuntuisen raadollisella tavalla. Tosin herra Koiralla on pieni uskottavuusongelma kaiken sen Ozissa ja Monsterissa suoritetun häsellyksen jälkeen. Taitaa olla pieni rooliin jumahtaminen päällänsä.

85/100: Sunshine
Hyvin paljon muistuttaa Event Horizonia tämä elokuva. Täytyy kyllä myöntää että yksi painavin syy miksi katson tätä elokuvaa, on Cillian Murphy, jonka suoritukset elokuvissa 28 päivää myöhemmin ja aamiainen plutolla ovat saaneet minut puolelleen. Siinä pojassa on jotain joka herättää huomiota, ei mikään perinteinen rivinäyttelijä ja niitä on harvassa. Harmi ettei ole enemmän elokuvia sattunut silmiin. Tai no onhan se ollu Batman beginsissä ja Dark Knightissa sekä Cold Mountainissa jossain missä en huomannut, mutta ei niitä lasketa kun ne on ihan vaan ohimeneviä juttuja.

86/100: Cliffhanger
Vanha lemppari, Harlinin työkaaressa sitä kärkikastia. Jaksoi viihdyttää edelleen, vaikka onkin nykytoimintojen vierellä vähän väsähtänytkin. Mut Syltti <3 Sen naama muuttuu niin söpösti pelkiksi suoniksi kun se suuttuu. Eikä kaikki Harlinin leffat ole paskoja. Vankila, Jäätävä Polte ja varsinkin se Freddy Kruegeri, oliskohan ollut nro 3 on osoittanut etteivät ne ole. Mies lienee vieläkin ennätyksenhaltija Kruegerillaan, kuka sitä indieleffalla vetää kaikki box offisit täyteen ja ihan julmetut lipputulot. Ei ihan heti kukaan muu kuin hassun niminen poika Riksusta.

87/100: Unbreakable
Kaunis ja maltillinen tarina. Klassikko, vaikka sen olenkin katsonut noin 2000% kertaa.

600 leffaa joista valita eikä mitään katsottavaa. Oh just shoot me!