IRC-Galleria

Maraia

Maraia

on ihan Saaka.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Torstai 27.09.2007 14:20

Meillä työhoodeil tiedetään mitkä asiat ovat sähkökaappiin kirjoittamisen arvoisia. <3

[Ei aihetta]Torstai 20.09.2007 14:51

Rytmitestissä scoretin 80% oikein (Outstanding performance)

Tonedeaf-testi antoi tuloksen 83,3% oikein (Very Good performance)

[Ei aihetta]Torstai 20.09.2007 14:34

Tein testin uusiksi.
Parani parilla hertsillä.

[Ei aihetta]Torstai 20.09.2007 14:23

Meluisassa toimistossa vedetty testi, eli ei edes kovin paikkansa pitävä.
Tuli just sopivasti melko äänekästä lollailua kesken testin, aiheutti hieman päänsisäistä painetta ja aggroa.

http://tonometric.com/adaptivepitch/

[Ei aihetta]Maanantai 30.07.2007 08:34

Yhy!

Pelasin sen pelin läpi. :F

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.07.2007 05:23

Note to self:
Asioita ei tule välttämättä toistaa vaikka ne näkee TV:ssä. Sellaista ei ole kuten Spider-cat, ainoastaan Spider-pig.

Hohei tirri ja sen tsiknapperit.Maanantai 04.06.2007 13:30

Mjuu.. Let us meet Tirri Maraia

Viikko pari sitten tms. taisin kertoa kuinka hupaisa västäräkki hyppeli auton konepellillä ja muutakaikkea. Olipa se hauska, istui nokalla, hengaili vieressä ja hyppäsi sitten sen jälkeen auton akselin päälle keikkumaan.

Noh, viime viikonloppu oli viimeinen tilaisuus katsastaa auto, näin tehtiin. Jalmari oli käynyt ihan kruisailemassa kun se maagisesti meni läpi katsastuksesta.

Eilen lähdimme metsäreissulle Haltialan aarnimetsään. Kiipesimme autoon, käynnistimme, olimme läkähtyneitä kuumuuteen auton sisällä ja peruutimme. Tyhjään autopaikkaan ilmestyi Tirri suussaan jotain vihreää ja oli hyvin hämmentyneen näköinen. Ihmettelimme linnun käytöstä kun se sousi parkkiruudun reunalta toiselle edes takaisin ja naureskellen ajelimme edespäin kehälle kesämielellä.

Saavuimme Haltialaan, parkkeerasimme ja trekkailimme pari tuntia. Palasimme autolle, popitimme lujaa ysärihittejä KLF 100 :lta leveillen parille mopopojalle mato-onkineen ja päätimme käydä Sellossa syömässä. Kavuttuamme katolle parkkipaikoille kuulimme omituista vinkunaa. Jalmari alkoi ihmetellä, mistä kummasta se kuuluu. Parkkipaikka oli tyhjä ja hiljainen - selvisi että ääni tuli autosta. Tarkemmin sanottuna oikean takarenkaan takaa. Jalmari kurkkasi auton perälle ja sadatteli. Auton akselin päällä on linnunkasa. Kurkkasin itse ja näin pienessä nykerössä suloisen risukasan ja pari nokkaa. Päätimme ottaa ruoat mukaan.

Ensimmäinen puolituntinen meni shokissa. Mietittiin puhelin kädessä kenelle soittaisimme, eihän pesää voi sinne jättää, toisaalta jos siihen koskee, on kädessä monta pientä ongelmaa. Hesburgerissa ei edes mietitty mitä sieltä tilaisi, kerrosburgeri, joo joo nopeeta. Autoon ja matkaan. Sätin joka kerta kun jarrutus sattui töksähtämään hiukan. Auto piti käydä tankkaamassa, huoltamolta lähtiessä Jalmari jarrutti tiukasti - katsoin oliko tielle jäänyt pieni risukasa auton jäljiltä.

Ajoimme takaisin kotiin, ajatella poikasia pikku pesässään huristelemassa 100+ tuntinopeutta. Ne olivat olleet muutaman tunnin syömättä. Olisiko äiskätirri niitä odottamassa?

Onneksi kuitenkin kotiin tullessa oli kolme suivaantuneen näköistä lintua vastassa. Nousin autosta hätistelemään ne auton edestä pois että se voitiin parkkeerata. Otimme mukaan ruoat ja kävelimme pätkän päähän katsomaan josko Tirri menisi pesälle hoitelemaan shokkiin joutunutta jälkikasvuaan. Kuitenkin vasta kun ymmärsimme peruuttaa vielä pidemmälle lintu rauhoittui ja hyppäsi poikastensa luo.

Kotona Googleteltiin västäräkki. Hautominen kestää noin 2 vko ja kahden viikon iässä poikaset lähtevät pesästä. Näillä näkymin auton saa käyttöön jossain viikon päästä. Onko auton perällä ollut äiti-Tirri hautomassa viime reissujen ajan? Onko sama lintu katsonut kauhuissaan kun auto on katsastettu?

Koko tapauksesta en osannut sanoa muuta kuin: 1) Ei helvetti kenelle sattuu tällaista 2) Sitten kun toivun shokista, nauran tälle paljon ja pitkään

Äitilinnulla oli nokassa vihreä mytty kuten lähtiessä. Oliko se odottanut ruokien kanssa että poikue saadaan takaisin chicknappereilta?

Päivän Quote:Keskiviikko 05.07.2006 17:09

Kuvan muokkaaminen kertoo heikosta itsetunnosta. Huono muokkaaminen laiskuudesta.

Got this one from : Sunri (:) Respect.
Fiksu lausuma imo.

Aikuisuuden autuusKeskiviikko 05.07.2006 11:06

..ja pasket. Mulla on niin kamala finninmolo otsassa ettei rajaa!

Lisäksi mun kotisivujen linkit meni mun koneelta rikki. Mysteeri. Olis pitäny olla koskematta niihin kokonaan kun nyt ne on ihan shittiä.

Tämän aamun tsibale on Phil Collinsin I Wish It Would Rain Down. <3

Tulee haikeus. Olenkohan menossa oikeaan suuntaan? Alkaa epäilyttää.

Note to self:Keskiviikko 21.06.2006 15:54

Battery makes you pee.