IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hello murphyPerjantai 20.02.2009 15:02

Katson tässä sellasta ohjelmaa missä on kaikenlaisia "yhyy elefantti talloo mut"-kotivideoita.

Tässä on veneporukka jokka kalastavat haita. Niillä on veneen perässä tonnikalan ruho ja kamalasti haita haukkailemassa siitä. Yksi niistä miehistä sanoo kuvatessaan että "I heard about a guy who went overboard and was never seen again" ja muut hassuttelee ja irvistelee kameralle. Menee ehkä minuutti niin yhdellä miehellä jää siima jumiin ja se putoaa veteen eikä kukaan enää näe sitä.

Jonkin ajan kuluttua sen ukon pää nousee ihan siitä tonnikalan vierestä ja hätäsesti ne saa sen revittyä ylös veneen perässä olevan oviluukun kautta. Ilmeisesti ne hait eivät sitten käyneet sen miehen kimppuun kun se potki ja räpiköi paniikissa niin paljon. Ei hait nyt kuitenkaan tyhmiä ole, ne käy kimppuun jos ne ovat ylivertaisia saaliiseen nähden.

Tiesitteks että hait kuulemma haistaa teelusikallisen verta kilometrin matkalta.

Tässä ohjelmassa on ollu kanssa semmonen missä norsu yritti talloa miehen, boa puri miestä naamaan, hevonen potki vaunujen ajajaa naamaan ja rintakehään, poliisikoira iskee leukansa reportterin naamaan, mustekala tarttu sukeltajan maskiin ja piti sitä pohjassa sekä toi haijuttu. Nyt tossa näytetään video missä simpanssi meinaa hukkua eläintarhassa ja mies hyppää sinne altaaseen pelastamaan sitä ja sitten se saa niskaansa kaikki muut simpanssit kun ne vihaa sitä.

Tiesitteks et jos simpanssi joutuu veden varaan, se luultavasti hukkuu koska sillä ei ole samanlaista rasvakerrosta kuin ihmisillä.

Viihdyttävää.

Hyökkäysvaara on ohjelman nimi, Animal Planet on kanava ja aika torstaisin klo 23.
Tallentava digi on päivän sana.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.