IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Huh valmisKeskiviikko 18.03.2009 04:02

Hajosi pää mutta sain valmiiksi Garo :n pipon! Tuon sen sitten töihin torstaina. Ja sitten päättelin omankin piponi jonka sain valmiiksi syyskuussa. Nyt voin sitten laittaa sen torstaina päähän.

Minulla on teoria JugiStylestä. Uskoisin että tässä on käynyt kuten Ren & Stimpyn kanssa. Ren & Stimpyähän piirrettiin ja tai käsikirjoitettiin "while in the influence", ainakin tästä syystä sarjaan vahvasti vaikuttanut henkilö sai lähtöpassit. Kuitenkin sarja oli suosittu ja sitä alettiin kirjoittaa ikäänkuin oltaisi hapoissa mutta selvinpäin. Tämän jälkeen sarja oli enemmän hämmentävä kuin hauska. JugiStyle on ehkä hitusen enemmän häiritsevä mutta joka tapauksessa vähemmän hauska. ..onneksi se loppui niin ei tarvitse enää ihmetellä.

Tänään kävin ensimmäistä kertaa laulamassa kaiken tämän selkäsekoilun jälkeen. Kaikki ihmiset tuntuvat olevan hirvittävän kiinnostuneita selkäarvestani mutta eivät kehtaa kysyä.

Jos sinä haluat nähdä leikkausarpeni, kysy vaan. Se on hieno ja pieni ja ainahan sillä voi päteä. Sitäpaitsi tiedän miltä tuntuu olla utelias mutta ei voi kohteliaisuudesta kysyä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.