IRC-Galleria

PietarissaPerjantai 28.08.2009 22:17

Eli perille päästy ehjänä yms, junasta löytyi sopivasti pari samaan paikkaan tulevaa suomalaista joten käytännön asiatkin sujuivat varsin kivuttomasti.

Asuntola on samassa rakennuskompleksissa IMOPin tilojen kanssa eli koulumatka saattaa taittua jopa täysin sisätiloja pitkin :) Itse koulu alkaa vasta 1.9. eli ensi viikon tiistaina joten aikaa tutustua paikkoihin täällä ja kaupungilla on rutkasti.

Asuntolan varustelusta muuten niin huoneesta löytyy rajallinen määrä tilaa vaatteiden säilytykseen, sänky vuodevaatteinen, pöytä, yöpöytä, hyllykkö ja yllättävän hyvä tuoli ja koska kyseessä on kahden hengen huone niin tietenkin kaikki x2, myös ihmiset. Keittiöstä puolestaan löytyy pienen pieni pöytä, kaksi tuolia, työtasot, venäläinen jääkaappi sekä hella. Sinänsä ihan asuttava paikka, ainakin jos torakkaongelma ei nyt yhtäkkiä käänny räjähdysmäiseen nousuun.

Nettiä on sen verran mitä viitsii kännykästä läppäriin ohjattuna käyttää (jotain 16snt per megatavu) mutta vissiin joskus saadaan noihin seinistä törröttäviin piuhoihinkin jotain eloa. Niiin, nettipiuhoille tosiaan ei ole mitään rasian tapaistakaan vaan ne yksinkertaisesti vain törröttävät betonista :)

Ikkunastakin näkyy jokin perivenäläinen asia.. ilmeisesti liittyy voimalinjoihin jotenkin, mutta linnunpesistä päätellen ei ole käytössä. Tästä lisää ja kuvia sitten joskus

Teen varmaan paremman blogin vaikkapa blogspottiin jahka saan kiinteästi veloitetun yhteyden, sitten joskus.

Palailkaamme joskus!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.