IRC-Galleria

KaupassaMaanantai 07.09.2009 23:45

Tänään oli sitten eka tapahtuma koulun puolesta kun oli eka tapaaminen kielikurssin toimesta, jatkossa opiskellaan maanantaisin ja keskiviikkoisin 10-1340 venäjää.

Sitten varsinaiseen asiaan eli kaupassa käymiseen! Käytiin siis tuossa lähellä grazhanski prospektia olevassa okei tjsp kauppakeskuksessa josta shopattiin yhtä sun toista. Kassalle kun mentiin niin siitähän se säätö vasta alkoi kun parista tuotteesta puuttuivat viivakoodit tai ne olivat haalistuneita tai muuten vaan epäkelpoja. Myös elektroniikan suhteen on hassu systeemi, tuote pitää maksaa kaupan sisällä elektroniikkaosaston kassalle josta saa jonkun hassunhauskan lapun ja tätä lappua sitten kassaneiti ihmettelee. Eikä tietenkään puhettakaan että elektroniikkaosastolla olisi myyjä tästä toiminnasta millään tavalla vihjaissut. Noh, tavarat kuitenkin saimme ja takana jonossa ihmiset olivat tyytyväisiä.

Ai niin! Kunnon sinappia ei muuten taida löytyä mistään, huomenissa menen varmaankin tsekkaamaan Stockan ja jos sieltä ei löydy niin... jotain.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.