IRC-Galleria

Kouluun? DA!Lauantai 05.09.2009 14:56

Perjantaina tosiaan käytiin ihan koululla tekemässä venäjän kielen tasotesti jonka perusteella meitä vaihtareita sitten paiskotaan edelleen pienempiin, ilmeisesti tason mukaan määräytyviin ryhmiin. Tämä siis se koulussa käynti kuluneen viikon osalta, ensi viikolla ilmeisesti on jotain suurempaa infoa ja kieliryhmän ensi kokoontuminen maanantaina.

Nyt meillä on muuten internet! Ei ns kunnon internet mutta jonkinmoinen internet kuitenkin (hidas) ja pienellä virittelyllä voidaan käyttää muitakin portteja kuin 80.

Itse netin hankkiminen meni niin että jonotimme toimistoon jossa allekirjoitimme sopimukset, kävimme maksamassa alakerran automaattilla ja toimitimme kuitit sitten samaiseen toimistoon jossa sopimus tehtiin. Sitten netti kuulemma kytketään päivässä tai parissa. Parin päivän päästä jono toimistolla oli vieläkin suurempi kun marssimme valittamaan toimimattomasta netistä. Illalla tuo toimistossa majaileva ukkonen kävi huoneissamme ja soitti johonkin, mitä ilmeisemmin korjasivat päin v****a kirjoitetut mac-osoitteet oikeiksi ja sitä rataa, näin saimme tämän hitaan netin sitten toimimaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.