IRC-Galleria

Tsarskoye SeloSunnuntai 13.09.2009 17:44

Hetki on taas mennyt edellisestä kirjoittelusta, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan tai vieläkin myöhemmin?

Tiistaina sitten kaupungilla oli jonkinlainen tilaisuus Pietarin toisen maailmansodan aikuisen piirityksen alkamisen kunniaksi, vähän puheita, musiikkia ja pieni paraati, yllättävän vaisua toimintaa.

Keskiviikkona oli tosiaan ekat Venäjän kielen tunnit 10-1340 ja taso tuntui olevan itselle aika sopiva, eipä tuosta sen enempää mainittavaa.

Perjantaina kävimme porukalla Pushkinassa joka on pieni kaupunki 24km Pietarista etelään, noin 30minuuttia Elektritskajalla Vitebskin asemalta ja opiskelijakortilla mukavan halpaa (24rub) lystiä.

Pushkinassa pyörimme Ekaterinan palatsissa ja siihen liittyvässä puutarhassa. Palatsissa oli suunnilleen samaa tavaraa kuin eremitaasissakin mutta vain pienemmässä mittakaavassa, tässä paljon hehkutetussa meripihkahuoneessa ei mielestäni ollut mitään nähtävää. Puutarha sen sijaan oli erittäin kaunis ja vataosin hyvin hoidettukin, ehdottomasti 130rub opiskelijalipun väärti :)

Illalla tai pikemminkin yöllä oli vuorossa kanavaristeily Nevalla siltojen avautumista katselllen ja koska siltojen avauduttua jäimme väärälle puolelle joten ainoaksi vaihtoehdoksi jäi bilettäminen kello kuuteen asti kun metro jälleen avasi ovensa.

Kiekkoakin olisi lauantaina ollut jääpalatsissa tarjolla, mutta ei tullut tällä kertaa sitten lähdettyä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.