IRC-Galleria

Kouluun? Njet!Lauantai 05.09.2009 14:43

1.9.2009

Tänään 1.9. mitä ilmeisemmin on se päivä jolloin täällä opettajat ja opiskelijat aloittavat koulunsa, vaihtareille se kuulemani mukaan merkitsee lähinnä sitä että opettajat alkavat nyt tehdä lukujärjestyksiä ja suunnitella opinto-ohjelmaa käytännössä. Se koska koulu todellisuudessa alkaa on jäänyt vielä toistaiseksi hämärän peittoon.

Eilen käytiin taas vähän keskustassa kävelemässä puistoja ja ihmettelemässä nähtävyyksiä sekä tietenkin ravintolassa syömässä :) Illemmalla Slovakialaiset ystävämme tarjosivat Gulashia joka on sielläpäin hyvin suosittu keitto. Pähkinänkuoressa se on suomalaista lihasoppaa mutta sakeampaa ja jotenkin mehevämpää. Päivällä siellä ravintolassa söin muuten jotain venäläistä lihakeittoa jonka nimeä en nyt kuitenkaan jaksa muistaa, erityisesti liemi oli erittäin maukasta mutta valitettavasti lihan kanssa oli ilmeisesti säännöstely voimassa, joten sitä oli korvattu nakilla ja pekonilla sekä siltikin vielä säästelty.

Saamme muuten ehkä "kunnon" internetin tänään jahka toimimamme koneidemme mac-osoitteet tuolle erääseen toimistoon missä majaiee ilmeisesti jonkinlainen mikrotukihenkilö, eipä muuten hänkään täkäläiseen tapaan osaa tai ainakaan halua puhua sanaakaan englantia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.