IRC-Galleria

Niinisalosta ei mitään uutta. Sunnuntai 16.09.2007 23:05

Tätähän se komennusmiehen elämä sitten taitaa loppuaika olla, mitään erikoista ei tapahdu ja samoja rutiineja toistellaan päivät pitkät.

Olen siis tykistökoululla lähettinä ja päiväohjelmani koostuu kahvinkeitosta, roskiksien tyhjentelystä, kopiokoneiden paperihuollosta sekä nakeista ja tj:n laskemisesta. Keskimäärin hommien välille jää tylsää aikaa tunti jonka sitten vaan istuskelen lähettien aitiossa tykistökoululla. Ei tietokonetta eikä telkkaria ja lehden lukemistakin katsotaan vähän pahasti.

TJ-110 Se on liikaa mutta ainakin se vähenee ja onhan se huomattavasti vähemmnä kuin 180, eiköhän tää tästä. Vitutuskaan ei ole ihan mahdoton kun lauantaina pääsi kiakon vierotusoireista ja tässä on vielä useampi viikonlopp vielä aukikin.

Se onkin sitten mahdollista että lokakuussa olen kaks viikonloppua eli melkein kolme viikkoa ja marras-joulukuun vaihteessa viikonloppua vaille kuukauden kiinni, se tulee ahdistamaan, vituttamaan, ahdistamaan ja ahdistamaan. Tuon lokakuun kiinniolon saa ehkä sivittua yhden viikonlopun mittaseksi mutta tuosta jälkimmäisestä ei kyllä allle kolmen ja puolen viikon sotaputkea selvitä.

Kyseessä tykistökoulun leirit joille me kuskataan ruokaa ja tehdään satunnaisia nakkeja. Tulee noita muitakin mutta niiden ei pitäs syödä ainakaan koko viikonloppua pois joten kyllä ne menee. Lisäksi kun luultavasti saadaan ainakin useimmiten parakkimajotus ja tuskin otetaan edes mukaan taistelvarustusta.

Tykistökoulun lähetti tykkimies Lahdenperä.

Herra majuri! Kahvi keitetty ja kaadettu juomistanne varten!!

TJ-110 (laitan vielä tähän että myöhemmin on helppo seurailla tj-luvun kehitystä)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.