IRC-Galleria

TJ-61Sunnuntai 04.11.2007 22:51

Ei kerrassaan mitään mainittavaa, motivaatiokaan ei ole täysin nollissa enää näillä aamuilla. Ens viikolla näihin aikoihin taitaakin olla negatviininen kun rovakinkku koittaa ja loma-tj pompashtaa siihen 21:een aamuun.

Kait se joskus loppuu.

II/07 Kotiutuu joskus!

I/08 Sen sijaan... Noh astukaa nyt palvelukseenkin ensiks ja katotaan sitä kotiutumista sitten. Palvelusaika todennäköisesti pitenee tuhanteen päivään joista maastopäiviä on 941.

Taakse kävellen kymmenen metriä poistu!

****Lauantai 03.11.2007 00:08

EI JUMALAUTA
EI SAATANA
EI PERKELE

VITUTTAA!!!

Kerron joskus että miksi (ei liity armeijaan)


HELVETTI

TJ-89Maanantai 08.10.2007 00:03

Puoliväli ylitetty, ihan jees!

Seuraaviin lomiin kaksi viikkoa, ei kovinkaan jees.

Ostetaan motivaatiota suurissa erissä, tarjouksia odotan mitä pikimmin.

Pah.

TJ-98 Ei enää koskaan sataa?Lauantai 29.09.2007 02:46

Lepo.

Sataset paukkuneet.

Ei muuta.

TJ-103Maanantai 24.09.2007 01:18

Matka ja kahvinkeittokomennus jatkuu... sataset paukkuu ens viikolla ensimmäisen ja viimeisen kerran >:)

Ei muuta mutta poiskin vois jo lähteä.

Niinisalosta ei mitään uutta. Sunnuntai 16.09.2007 23:05

Tätähän se komennusmiehen elämä sitten taitaa loppuaika olla, mitään erikoista ei tapahdu ja samoja rutiineja toistellaan päivät pitkät.

Olen siis tykistökoululla lähettinä ja päiväohjelmani koostuu kahvinkeitosta, roskiksien tyhjentelystä, kopiokoneiden paperihuollosta sekä nakeista ja tj:n laskemisesta. Keskimäärin hommien välille jää tylsää aikaa tunti jonka sitten vaan istuskelen lähettien aitiossa tykistökoululla. Ei tietokonetta eikä telkkaria ja lehden lukemistakin katsotaan vähän pahasti.

TJ-110 Se on liikaa mutta ainakin se vähenee ja onhan se huomattavasti vähemmnä kuin 180, eiköhän tää tästä. Vitutuskaan ei ole ihan mahdoton kun lauantaina pääsi kiakon vierotusoireista ja tässä on vielä useampi viikonlopp vielä aukikin.

Se onkin sitten mahdollista että lokakuussa olen kaks viikonloppua eli melkein kolme viikkoa ja marras-joulukuun vaihteessa viikonloppua vaille kuukauden kiinni, se tulee ahdistamaan, vituttamaan, ahdistamaan ja ahdistamaan. Tuon lokakuun kiinniolon saa ehkä sivittua yhden viikonlopun mittaseksi mutta tuosta jälkimmäisestä ei kyllä allle kolmen ja puolen viikon sotaputkea selvitä.

Kyseessä tykistökoulun leirit joille me kuskataan ruokaa ja tehdään satunnaisia nakkeja. Tulee noita muitakin mutta niiden ei pitäs syödä ainakaan koko viikonloppua pois joten kyllä ne menee. Lisäksi kun luultavasti saadaan ainakin useimmiten parakkimajotus ja tuskin otetaan edes mukaan taistelvarustusta.

Tykistökoulun lähetti tykkimies Lahdenperä.

Herra majuri! Kahvi keitetty ja kaadettu juomistanne varten!!

TJ-110 (laitan vielä tähän että myöhemmin on helppo seurailla tj-luvun kehitystä)

TJ-124Sunnuntai 02.09.2007 23:06

Tänään taas takaisin huikean hl+vlv vapaan jälkeen, fiilikset luonnosti jossain pari metriä lattian alapuolella. Perjantai oli perseestä, lauantai menetteli ja tämä päivä menetteli. Torstaina muutettiin tupia ja täysin perseestähän tuo uusi tupa on. Jos joku samassa tuvassa oleva tätä sattumoisin lukee niin tiedät varmasti että mitä tarkoitan.

Puolen vuoden pesti komennusjaoksessahan on nyt sitten varma, ens viikolla sitten tiedetään että mitä hommaa siellä komennusjaoksessa tämä 4kk tehdään. Toivottavasti tulis jotain siedettävää jossa aikakin kuluis jotenkin sekä luonnollisesti vähän leirejä, vähän kineksiä ja paljon palveluksen suomia etuja!

Toivottavasti ens viikko on parempi kuin edellinen.

Loppu.

Tykkimies Mazéllo (TJ-131)Sunnuntai 26.08.2007 16:19

SSSSENTO!

Lepo.

PÄIVÄKIRJA! Lepo. PÄIVÄKIRJA! Lepo. LUKKO! Lepo. PÄIVÄKIRJA! LUE!

Valahan se oli perjantaina ja silloin jopa meikäläinenkin ylennettiin "kunniakkaaseen tykkimiehen arvoon" Elämäni on muuttunut täydellisesti ja nyt kaikki onkin varsin kunniakasta, miten olen voinutkaan elää ennen?

Kuuden kuukauden komennus näyttää lähes yhtä varmalta paluu kuin tänään illalla tapahtuva lomilta paluu, paikka on vielä hivenen epäselvä. Luultavasti kirjuriksi tai tykistökoulun päivystäjäksi.

Lepo.

Asento!

Lepo.

Loppu.

Voitte poistua!

JA VISSIIN KÄÄNNYTÄÄN VASEMMAN KAUTTA, POIS! PAINIKKEESEEN SATA KURSORINLEVEYTTÄ POISTU!

MARS JA MARS

RunkkuväelviSunnuntai 19.08.2007 23:09

Ns runnuvelvit onkin ihan mahottoman mukavia, lomille pääs lauantaina 15:15 ja takas sitten sunnuntaina 23:59:59. Elikkäs tuut kotio, meet nukkuun ja kun heräät niin onkin jo aika lähteä takas.

Noh onneks ei ihan mahottomasti jurpi kun p-kautta enää parisen viikkoa jäljellä ja sotilasvala sitten ens perjantaina.

TJ-138 Päivää, 3299tuntia, 197932minuuttia ja noin 11875918. Viikkoina 19, kuukausina 4,58; prosentteina 76,79% ja suoritettu 23,21%

Ei muuta! Älkää helvetissä jatkako.

TJ-146Lauantai 11.08.2007 23:25

IRC-GALLERIA!!!

IRC-GALLERIA HUUDETTU, MIEHET JA NAISET MAZÉLLON PÄIVÄKIRJAAN MARS JA MARS!

Semmosta... mosaleiri ohitte ja täysin yllättäen en siitä leirityksestä yhtään pitänyt.. yllättävää.

Noh ohi on kuitenkin ja kokemuksena muiden joukossa, osaapahan arvostaa sänkyä, suihkua, puhtaita vaatteita ja muuta mukavaa.

Tj tosiaan tänään 146 ja kohtalaisen vahva fiilis siitä että kyllähän se tuosta vähenee, loman alku ja nautittu nestehän ei vaikuta fiilikseen millään tavoin ;)

Ei muuta, JATKAKAA!!

Edit: Ma 13.8.2007 ja takasin pitäs lähtä parin tunnin aikana. Nää vituttaa. TJ-144