IRC-Galleria

Autokoululaisen arkeaKeskiviikko 05.09.2007 23:54

Herätys 05:30
Bussiin 07:00
Koulussa 08:00-13:30
(koululta kaupunkiin kävelyä ja pähkäilyä söisikö vaiko eikö)
Kiinalaisessa lounaalla 14:20-14:50
(kiroan sitä että päätin syödä sillä sain juosta Vaasan torin halki jotten olisi myöhässä. kiitin luojaa ajotuntitennareistani)
Ajotunnilla 15:00-16:00
(Hesen yläkerrassa istumista)
B-teoriaa 17:00-19:00
Juna Tervajoelle päin 19:20
Söpö konnari 19:25
(kotiin kävelyä)
Kotona 20:30

[!Top Gear 22:30!]

Ajotunnin saldo oli X(X?)-määrä auton sammumisia ja yksi perässäolijalta saatu tööttäys, jonka tarkoitusta en oikein ymmärtänyt. En tullut hänen eteensä, ajoin sääntöjen mukaan ja ajoin hyvää vauhtia. Johtuiko vain siitä että kyseessä oli autokouluauto? Olisiko sama ihminen/mulkku töötännyt jos siitä (Tupperware)Toyotasta olisi puuttunut autokoulun logot ja varoitusmerkit? En kaiketi koskaan saa tietää, opettaja sanoi ettei noista kannata välittää. Itsekkin mietin että miksi ihmisten pitää töötätä kun hyvin näkevät että ratissa on harjoittelija joka tod saa sätkyn tööttäämisestä, menee sekaisin ja eteneminen on vielä hitaampaa? Eikö kukaan muista omaa autokouluaikaansa? Vai ovatko nämä kaikki ihmiset saaneet korttinsa muropaketista? Epäilen hiljaa mielessäni niin.

Opettaja kertoi että hän itse jää asuilemaan valoihin jos hänelle töötätään valoissa ("vielähän siellä on vanhat vihreet! mee jo!!!111" tyylistä mukakiirettä). On kuulemma yksien seisomavihreiden jälkeen hyvin hiljaista porukkaa jonossa ;D Pitää muistaa tuo.

Itse ajosta sen verran että kytkin on minulle edelleenkin melkein täysin vieras kapistus. Mutta olen jo onnistunut kahdessa asiassa, joita oma äitinikään ei osaa! Mahdun parkkiin _yhteen_ parkkiruutuun ja osaan peruuttaa :D Kaksi äidille täysin vierasta asiaa. Jee, skillpoints!
Opettajan mukaan minulla on myöskin kaasupoljin melko hukassa :S 20km/h on paljon... ainakin minulle, joka olen viimeiset 17½vuotta liikkunut noin 7km/h kävelyvauhdilla, max 10km/h.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.