IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 10.10.2007 11:05

Olen oldie! Granny! :D Goodbye almost-sweet-sixteen!

Lahjoina oli aamusella Ipod 8gb, Ipodiin sopiva seinä-&autolaturi, Naapurini Totoro (<3), Häähumua ja hyytelöpolvia -kirja (Georgia! ^______^) ja pieni prinsessatiara (halusin sen väkisin Ninjasta :D).
Aamusella syötiin nallekarkkeja, suklaakakkua ja Cocis Zeroa (tölkkikamaa, tölkkikama on ainoa oikea). 18 ei ole ikä eikä mikään! :D Ihminen ei ole koskaan liian vanha tiaralle, nallekarkeille ja Totorolle! ^______^ Silloin tietää olevansa hautakamaa kun nuo ei enää innosta ;P

http://www.youtube.com/watch?v=k7rxKLn40j4
:') Tuli tippa linssiin. Muksut olivat istuttaneet Totorolta (tuo iso pallero) saamansa pähkinät maahan ja odottaneet kovasti niiden itämistä. Yöllä ihmeitä sitten tapahtui :)

Totoroa katsoessa ihan aidosti ja oikeasti vituttaa että on kasvanut :D Se on tosi että vanhemmiten sitä antaisi mitä vain jotta voisi taas iloita kuin lapsi koko maailmasta. Nykyään kun on jo tälläinen kyyninen käpy, niin antaisi mitä vaan jotta joka asia olisi yhtä uutta ja ihmeellistä kuin silloin muksuna ^_____^

Perkele sitten jos/kun saan omia muksuja niin en niille muita leffoja näytäkkään kuin Studio Ghiblin tuotoksia :D Totoro on juuri sitä mitä muksujen pitäisikin katsoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.