IRC-Galleria

Painotalojen kilpailutustaTorstai 19.06.2008 05:34

Bilekuosi on julkaisun kynnyksellä. Huhun mukaan jotkut jopa haluaa tuon pelin, joten pakko se on julkaista kun on tähän asti päästy. Homma on valitettavasti tehty tosi vaikeaksi.

Olemme lähetelleet tarjouspyyntöjä painofirmoille ympäri Suomea ja joko ne eivät vastaa, eivät osaa tehdä pyydettyä työtä tai sitten ensimmäisen jälkeen parin viikon päästä jälkimmäinen.

Löysimme yhden painon, joka on erikoistunut nimenomaan korttipeleihin. Hetken aikaa sitä toivon kipinää kesti, kunnes kertoivat miten erikoistuneita olivatkaan: niiden korttien pitää olla täsmälleen tietyn kokoisia. Pitäisi vetää koko taitto uusiksi.

Kortit on suunniteltu syystäkin tuon kokoisiksi. Ne mahtuvat useimpaan korttitaskuun ja ovat samalla hyvin luettavia. Valitettavasti korttipainolla ei ole dynamiikkaa tähän, joten mikäli haluamme välttää hirveän määrän turhaa työtä ja estää julkaisua venymästä enempää, meidän pitää löytää painotalo joka kykenee tekemään pyytämämme painotyön kilpailukykyiseen hintaan.

Jos löydät moisen painotalon, saa kertoa meille. Mikäli päädymme käyttämään sitä painotaloa (eikä se ole tämä nimeltä mainitsematon korttipaino), vaivannäkösi palkitaan.

Ennakkotilauksia on tullut yllättävän hyvin. Motivoi työskentelemään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.