IRC-Galleria

Kevätsää piristääMaanantai 23.10.2006 04:54

Ilmaisia vihjeitä kevätsään piristämiseksi:

- Jos haluat nauruja irti muistakin kuin itsestäsi, perusta huumorisi - edes joskus - jollekin muulle kuin vahingonilolle tai muiden ihmisten haukkumiselle. Se on tylsää ja ennalta-arvattavaa - käytännössä sama kuin haukkuisi jotain julmasti. Jee miten fiksua. :)

- Älä paikkaa ravintoa makeisilla, vaikka miten mieli tekisi. Väkisinkin kannattaa jotain pitkäjänteisempää ravintoa nauttia. Näin vielä kesän kynnyksellä se on paljon tärkeämpää kuin sitten itse kesällä.

- Lisää kalenteriin liikuntaa ja tapahtumia. Aloita jotain uutta. Asennoidu tulevaan aikaan pitkänä itsepohdiskelun jaksona, jonka kuuluukin koetella ja olla raskasta.

- Viimeistään nyt kannattaa oppia arvostamaan ja huomioimaan ihmisiä yksilöinä, ellei jo aiemmin tajunnut. Viimeinen varoitus: yksin on kylmempää.
Ihmiset saattavat mouhota ja riehua mitä vähäpätöisimmistä asioista huomaamatta, että läheisten pitäisi tulla tärkeysjärjestyksessä paljon ennen mitään muuta. Siihen pitäisi keskittyä enemmän. Ja itseriittoiselle on helppoa korvata omalla egollaan kaverit. Hipeissäkin on oikeistolaisia, ja rekkamiehinä humanisteja - Jyväskylästä.

Elämä ei ole niin mustavalkoista niille, joilla on kokemuksia. Menepäs hankkimaan sellaisia.

Tänään sitä nousi oikealla jalalla.

Vihdoin tervettä päähänottamistaPerjantai 29.09.2006 19:36

Joo, pää edellä sängystä ja elämä päin helvettiä kertarysäyksellä. Kurssit tulevaisuuteen, myöhässä töihin, naula päähän. Vähän burnouttia havaittavissa kun pelkkää täyssuorittamista ja muiden asioista huolehtimista koko viikko.

Peeäs, mr. nice guy -pointsit vähenee käytettäessä ellei saa välillä lepäillä. Antakaa armoa, tehkää itsekin jotain.

Hillitty havaintoMaanantai 25.09.2006 06:49

Eilen huomasin, että elämäntyyli jota olen harjoittanut käytännössä lapsesta saakka, ja etenkin korostetuin näkemyksin vuodesta 2004 asti, on se oikea minulle. Olen tyytyväinen - siihenkin, etten ole tyytyväinen jotta saisin aikaan välillä.

Tasaista karmaaSunnuntai 17.09.2006 19:56

Eilen isä haudattiin, sit kuvasin stream-demopartyillä. Vaati yliluonnollisia supervoimia säilyttää kärsivällisyys ja empatia kanssahengaajia - etenkin niitä kaikkein humalaisimpia ja riitaisimpia yksilöitä - kohtaan. Tyypeille kiitos, oli hieno viettää aikaa teidän kanssa ja saada ihmisistä irti.

SuttailuaminenKeskiviikko 13.09.2006 08:45

Neuroottiset ihmiset hakee taas kauneutta, vissiin en yhdeksään tuntiin muuta juuri ole ehtinyt tekemään kuin piirtämään. Hetki aikaa maailmalta pois ja vähän itselleni.

Henkilökohtaisen ajan kuluminenKeskiviikko 06.09.2006 14:47

Nnnnoin, eilen simahti ja maksoi univelat, kun kronologinen toimintasäde meni nollaan. Huomaa taas syksyn tullen ajan hidastuneen asioita tehdessä.

SeesteistäTiistai 05.09.2006 12:01

Nukuin järkevät kolme tuntia, sit töihin. Eilinen oli hirmuista aktivoitumista: koneiden säätöä, sain kaivettua kovalevyiltä kuvia vuodelta 2001. Se oli nostalgista. Tämän lisäksi tehtiin Pertun kanssa huoneistosta viihtyisämpi paikka elää. Nyt nintendo ja telkkari on mun huoneen pöydällä, voin pelailla ennen nukkumaanmenoa :)

Tuli myös käveltyä, askarreltua tilan säästämiseksi, pidettyä yhteyttä tosi vanhoihin tuttuihin. Helposti ymmärrettävissä miten tuo lisää mielenrauhaa. Nyt on kykyä ajatella niitä isompia juttuja kun pienet asiat on paikoillaan, saa vähän rauhoittua tästä.

Nyt töitä pari tuntia, sitten taas kahdelta lisää töitä. Teen lukujärjestyksen itselleni.

KesäKeskiviikko 02.08.2006 07:56

Vitsi miten sekoa meininkiä. Huhhuh.

Nauttikaa olostanne.Sunnuntai 18.06.2006 18:14

Mihinkäs sitä depressiivisillä ihmisillä kiire olisi - maanisten valmiiksi rakentamassa maailmassa.