IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 21.05.2008 14:17

Vitun ohjekirjaset ! Ei sitte pidä sanallakaan paikkaansa. "Mitä lähemmäs rv 12 mennään, sitä enemmän oloasi helpottaa." No nii justiinsa!

Tämä aamu on kyl ollu niin aallon harja/huippu, what ever. Samalla sekunnilaa, kun sä saat silmät auki, sä heräät siihen todellisuuteen että älä mieti mitään, sua yököttää. Yritäppä siinä sitten syödä jotain? "Se helpottaa oloa, kun syöt jotain ennen kuin nouset sängystä ylös."

Äläkä varsinkaan sorru torkahtamaan, ku olet siinä hereillä olon ja väsymyksen rajamailla. Kyllä ne silmät aukee hyvinki nopeesti ja jalat menee ku pika juoksijalla, ku tulee kiire vessaan.

Tää päivä on ollu niin tuskaa. Älä ajattele mitään, tunne, näe, kuule, haista ÄLÄKÄ VARSINKAAN maista. Sit on hyvä olo, sit ei tee pahaa. Mut siis mites sitte siinä onnistut ?

Ja kaikki lempi "ruoat", ei tarvi ees kuvitella et niitä suuhus pistää. Suklaa ei todellakaan, makaronilaatikon ja lasagnen voi samantien vetää pöntöstä alas jne jne. Tässä jääkin pohdittavaksi, että mitä sitä uskaltaa suuhunsa pistää, ettei tarvi juosta sinne vessaan. Ei ainakaan mitään makeeta (esim. jugurttia), mutta ei kyl mitään suolastakaan. :X

Pitäis niin 12:sta mennä töihin, mutta unelmaks jää, ellen mä nyt sitten mitään ihmeparantumista koe. Onkohan naiset hulluja, ku haluaa kokee raskauden..? Mä voisin kyl niin skipata ainaki tän väsymyksen ja huonon olon. Vähän jännityksellä ootellaan, et loppuuks tää ikinä... Mut tuntien, ku oon semmonen rajojen ulkopuolella liikuskelija niin eipä varmaan lopu vasta sitten ku joulukuussa.

WC:n posliinien astiasto on paras kaveri (ainakin tänään) ! <3

Tää olo tuottaa kyl niin kuoleman. Mut josko sitä jossain vaiheessa pääsis kauppaan ostamaan jotain mikä pysyy sisällä, ja jos sit vaiks kattos Autot-leffan, sohvalla torkkuen ja pillittäen (siis sehän ON tosi surullinen leffa) ja pitäis kivaa ämpäriä vieressä. xD

Mutta katsotaan miten tilanne edistyy. o/
P.s. 10+2 :) (OIKEAT VIIKOT: 7+0)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.