IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.06.2008 15:36

TASAN viikko ultraan! <3

Täytyy myöntää, että kyllä se aika menee nopeemmin, kun ei ajattele hirveemmin mitään turhia, tai varsinkaan stressaile. :)

Älkää ikinä menkö asuntoesittelyyn. :P Satuin eilen käymään yhdessä, eikä hyvin käyny. Nyrjäytin sitte nilkkani kotipihassa. Että näin hyvin lähti se liikenteeseen. Tuskissani sitten linkuttelin semmosen 500m ainakin, että pääsin sinne. Sitten kun oltiin itse pääkallopaikalla oli neliöitä huimat 50,5 ! ja henkilöitä siellä joku 50-60. Pikkasen oli ahdasta. No rupespa siinä sitten pidemmän päälle ollessa ahdistamaan, tuskan hiki vaan valu ku yritin odotella kynää (joita oli huimat kolme!), no 5min pystyin olemaan mut sit alko olo menee sen verran kiemurtelevaks, et oli pakko jättää hakematta (ei se mikään erityisen kaunis ees ollukkaan).

Rupesin tässä miettimään, et ollaan oikeesti kuukauden sisään käyty kattoos balttiarallaa 6-7 asuntoa, ja aika lailla järjestänsä jokainen on sanonu, et jos sitä yhtä hakijaa ei olisi ollu, niin sitte olisitte saaneet. Hyviä kakkosia ollaan. On se kumma ettei kenenkään kiinnostus nouse siinä vaiheessa, kun sanoo että perhe olis kasvamassa ja nykynen kämppä täys homeläävä.. Mut se on se ennakkoluulo, noi on nuoria, ei ne vuokraansa maksa, siks ne sieltä toisesta kämpästä lähtee... Joo'o.

Nyt ois TAAS tänään yks kämppä. Tosin siin onki jo etulyönti asemaa, ku MULLE soitettiin eilen, et oliskos kiinnostusta siihen ja mä soitin siitä joskus 2 vko sitten, ja silloin sen oli jo joku varannu itelleen, mut ei se sit halunnukkaa sitä, niin sit meillä ois vähän niinku mahkuja. :P Mut tosin yks miinus siinä ainakin on jo heti alkuunsa. Vakuus on vaivasesti semmonen 1200e ja vuokra 860 (tuplasti sen mitä nykyisin on). No mut jos se on sellanen kämppä mistä tykätään, niin ei paljo mietitä vaan otetaan ja sit revitää ne rahat vaikka persnahasta.. :P

Mutta joo, oliskohan siinä taas viikon vuodatukset. :P Kylläpä sitä ihminen harvoin miettii kuinka paljon voi tapahtua vuoden aikana. Nyt vasta vähän aikaa sitten säpsähdin siihen mitä kaikkea voikaan vuodessa tapahtua. Viime kesänä (siis kesäkuun 4. pv vaikkapa) olin juuri valmistunut ylioppilas, sinkku, elämä hymyili jne. --- 1 VUOSI ETEENPÄIN---> Nyt ollaan NIIN kaupunkilainen, köyhä opiskelija, avoliitossa (mistä ei ikinä tule avioliittoa, sen sanon! :P), ja perhe senkun kasvaa. Niin onhan meillä jo ennestään kaksi rakasta ja idioottia "lasta"; kissa Tiuku sekä koira Minttu.

Mutta joo, eiköhän siinä ollu taas asiat. Jos sitä jatkais taas höperöitymistään ja kattois TV2:selta Mistralin tuulet (On muuten hyvä sarja!!) :D

P.s. Vipeltäjä 11+0 <3
(Äkkiä se kasvu tapahtuu, vaikkei sitä ite näekkään. :D)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.