IRC-Galleria

Sunnuntaikirjeitä Suomesta.Maanantai 28.08.2006 19:23

Ote kirjasta, johon olen aivan rakastunut:

"Saunassa suomalaiset ruoskivat itseään iloisesti koivun oksilla. He eivät ole tehneet mitään pahaa edellisenä päivänä, mutta koska he ovat hyvin käytännöllisiä, he esittävät perusteluksi koivun lehtien puhdistavan vaikutuksen. Todellisen syyn peittäminen itse asiassa paljastaa myytin entistä selvemmin: niin kuin suomalaisilla muka olisi tarvetta puhdistautua joistakin epäpuhtauksista. Olen nähnyt heidän jopa heittävän kiukaalle enemmän vettä kuin tarpeen, jotta infernaalinen tunnelma olisi täydellinen.

No, suomalaisessa helvetissä olisi kiva viipyä pidempäänkin, mutta on jo myöhä ja sänky kutsuu. Vielä viimeinen tunnustus: viime lauantaina saunassa kokeilin moraalista krapulaa. Suljin silmäni ja ajattelin tiiviisti Jaria ja Bloody Marya. Kun viimein tuntui siltä, että olin täynnä katumusta, aloin paukuttaa päätäni shamppoopullolla - lähettyvillä ei ollut puhdistavia koivunoksia.

Ei se auttanut. Ehkä en hakannut tarpeeksi lujaa..."

Aivan ihana kirja <sydän> Maantiedon tunnilla oli paras tunnelma lukea, muutamaan kertaan repeilinkin, kun kirjaa lueskelin. Etenkin yllämainittua kohtaa lueskellessani. <virne> Pakko taas jatkaa lukemista, josko löytäisin taas aarteita kyseisestä kirjasta. Ah! I`m lovin` it ! <sydän>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.