IRC-Galleria

Napatatti

Napatatti

Äiti tuu hakeen mut pois täältä...

Selaa blogimerkintöjä

Post-tentaalinen tilitysPerjantai 11.01.2008 16:05

Eli TENTINJÄLKEINEN VITUTUS.

Nonni, stoorihan alkaa siis nii että meikä meni iha ilosena luennolle kello 10.15 aamulla. Luennolla oli ihan hyvä meininki ja silleen, mut kello kakstoista reikäreikä alkavaan tenttiin tuli hieman kiire, kun luento päättyi 11.45. Mää ja M sit liuettiinkin paikalta vähän ennen luennon loppua ja mentiin vetään sämppärit naamariin ku maha kurisi nii vietävästi ja oli nii näläkä että näkyä haittas. Siinä sit kulautin semmosen keltasen Ed-energiajuomankin ruokatorveen ja aattelin että nyt on nii hyvä fiilis että tenttikin sujuu varppina.

No mitäpä vielä! Eipä sujunut tentti, ei! Ei jumalauta! Olin kirjottanu jotain schaibaa noin pari sivuu konsulle nii multa meni kynä hajalle! Siis semmonen kunnon Ballograf-lyijytäytekynä perkele joka palveli mua ylppärikirjoituksissakin luotettavasti! Mut nyt se petti mut. Meni mäsäks. No mää sitte menin sinne tenttisalin eteen ku sielä oli tietty valvojia ja sanoin niille että onko niillä ylimäärästä kynää vai saanko hakee lyijyy laukusta. (Tässä vaiheessa vielä KUVITTELIN, että lyijy vaan oli loppunut...)

Se valvoja sit tuli mun mukaan hakeen sitä lyijyy ja kaikki tuntui olevan mallillaan, kunnes istuin taas paikalleni vain huomatakseni että lyijyn lisääminen ei auttanut yhtään! Kynä oli ihan jumissa. Irrotin sit kaikki osat siitä saakelin "kirjotusvälineestä", mut mikään ei helpannut. Se oli siirtynyt kynien taivaaseen. Eiku siis toivottavasti tollanen kynäpetturi joutuis kynien helvettiin! Sit meitsi mietti siinä muutaman epätoivoisen sekan että meniskö taas sinne eteen jauhaan jotain settii että taas se kynä meni mäsäks. Sit alkokin oleen jo vitutus sillä mallilla että aattelin että en vitussa mee, ku sithän ne valvojatkin alkais jo kuvitteleen et haluun luntata tms. Ja vieläpä erittäin tökerösti silleen et "öö tota saiskos sitä vielä kerran kurkata laukkuun, ku ei tää mun kynä toimi vieläkään..." Jeba. Päätin sit että vien sen vitun tentin semmosenaan, lausekin jäi varmaan kesken. Bodil luulee että sain jonku kohtauksen sitä tehdessä, kun se on niin keskeneräinen.

"Ei tästä kynästä enää peliä saanu, mää tuun ens kerralla uudelleen", sanoin valvojille poistuessani. Ne vaan hymyili. Voi vittu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.