IRC-Galleria

Napatatti

Napatatti

Äiti tuu hakeen mut pois täältä...

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 15.09.2008 14:52

1. Listaa asioita 10 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et uskalla.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne. Nauttikaamme mahdollisista väärinkäsityksistä.


1. en tykkää susta. poistuisitko elämästäni. mulla ei ole sulle mitään annettavaa ja vielä vähemmän sulla mulle. kiitos hei!

2. petit luottamukseni, mutta onneksi se on helppo ansaita takaisin. rakastan sua kaikesta huolimatta. toivottavasti en enää joudu pettymään sinuun.

3. joskus ajattelin, ettet ymmärrä mitään. nyt olet ollut suurin tukeni. kiitos kaikesta. rakastan sua enemmän kuin ikinä uskot. toivon, että jaksat hyvin.

4. olet ainoa ihminen maailmassa, josta tunnen näin. meillä on sellainen yhteys, että se ei katkea koskaan. olet todella tärkeä.

5. me riidellään paljon ja ollaan eri mieltä asioista, mutta aina ollaan sovittu ja ollaan oltu kuin paita ja peppu jo ikuisuudet. olet ehdottomasti yksi rakkaimmista ihmisistä ikinä. älä koskaan jätä minua. meitä sitovat ikuiset lupaukset.

6. toivoisin, että asiat meidän välillä etenisivät suuntaan tai toiseen. on jotenkin raskasta lipua keskellä ei mitään. olis kiva saada sulta enemmän tukea, mutta hetkittäin tuntuu, ettemme lainkaan ymmärrä toistemme tarpeita tai ylipäätään toisiamme.

7. olet hyvin kiehtova ihminen. haluaisin tutustua suhun paremmin. en halua sinulle mitään pahaa ja olenkin sydän syrjälläni katsellut miten elämä kohtelee sinua erittäin huonosti. olen valmis puolustamaan sua aina. on etuoikeus tuntea kaltaisesi hieno ihminen.

8. harmittaa, etten ole voinut olla tukenasi niin paljon kuin haluaisin. välimatka erottaa meitä, vaikka rinnoissamme sykkii hyvin pitkälti samanlaiset sydämet. haluaisin olla kanssasi enemmän.

9. tiemme ovat eronneet. meillä ei ole enää mitään yhteistä. on ollut aika raskasta luopua sinusta, mutta onneksi se on ollut monivuotinen prosessi. hyvää matkaa!

10. ilman sinua maailmankaikkeus ei olisi samanlainen. oot sellainen ihminen, jonka kanssa voin viettää tuhat vuotta kyllästymättä. olet mulle kuin sisko.

apua olinkohan liian läpinäkyvä? :DDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.