IRC-Galleria

Napatatti

Napatatti

Äiti tuu hakeen mut pois täältä...

Selaa blogimerkintöjä

maailman parastaLauantai 20.02.2010 01:22

töissä roskia viedessä tuntui kuin olisin kaatanut rehua lehmille: täältä tulee pahvimössöä ja kirkasta muovia, suut auki!

hetken kuvittelin haluavani lentoemännäksi.

ostin maailman parhaimman levyn. se maksoi 200 fuckin' kruunua mutta se on aika vähän maailman parhaimmasta lätystä.

lunta on satanut paljon: noin puolimetriä ja huomenna tulee luultavasti lisää. viima kävi kasvoihin kun matelin töistä kotiin. matkalla kävin ostamassa kolme pussia valmisruokaa.

lähetin serkkupojille ponchot. ne oli sellaiset älyttömän suloiset froteeponchot. toisessa oli papukaija, mutta toisen kuviota en muista! kundit voi vetää ne päälleen kun tulevat kylvystä. mun käsityskyky ei tuu ikinä ymmärtämään sitä söpöyden määrää. postissa sain maailman parasta palvelua: sekä postisetä että -täti palvoi mua. kumpikin kertoi innoissaan tarinoita suomesta ja opasti mua into piukalla paketin lähettämisessä. postitäti oli käynyt nuutajärvellä ihailemassa suomalaista lasia ja postisetä oli ollut postilaisten jalkkisturnauksessa helsingissä. ihan mahtavaa! kiitin mukavasta palvelusta ja postisetä esitti muutaman tanssiliikkeen.

leukaani on kasvamassa maailman suurin mätäpaise, jota finniksikin kutsutaan. se on ihonalainen tulivuori, joka odottaa purkautumistaan. sattuu himputisti. onneksi se ei näy. vielä.

olen niin onnellinen. ja kiitollinen. tästä ajasta ja kaikesta. toivon, että kymmenen vuoden päästä pystyn maalaamaan tämän hetken eläväksi muistoissani.

"det blev natt vi såg
en himmelsk våg
den tog oss in till land
under stjärnorna
när änglarna
höll oss i sin hand"

p.s. olen ikuisesti katkera vain yhdestä asiasta: MIKSI MINÄ EN VOI OLLA SUOMENRUOTSALAINEN?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.