IRC-Galleria

Napatatti

Napatatti

Äiti tuu hakeen mut pois täältä...

Selaa blogimerkintöjä

Tällainen haluaisin olla:Keskiviikko 29.08.2007 14:43

1. Haluaisin olla helposti lähestyttävä. Yleensä mua ahdistaa, jos joku ihminen tukkii liian lähelle esimerkiksi puhumaan. Pitäisi opetella olemaan rennosti siinäkin tilanteessa ja pienentää henkilökohtaista reviiriäni. Haluaisin, että mulle olisi helppo puhua. Niin vain ei ole. Olen useamman kuin kerran kuullut ystäviltäni, etteivät he ole uskaltaneet kertoa tiettyjä asioita minulle. Sehän on kamalinta mitä ikinä olen kuullut! Olenko liian pelottava? Tuntuuko että tuomitsen? Meikähän on maailman melkein suvaitsevaisin ihminen, vai???!!!

2. Haluaisin olla tosi nätti. Mutta en liian nätti. Miksi en voi olla?

3. Haluaisin olla aikaansaava ja innokas. Liian usein löydän itseni tekemästä ei mitään, nuokkumasta koneen ääreltä tai koomailemasta sängyn pohjalta itku silmässä.

4. Haluaisin olla fiksu ja filmaattinen. Mulle voisi puhua mistä vaan, enkä ikinä sanoisi, että mitähähentajuu. En mokailisi joka päivä ja päästäisin suustani vain hyvin valittuja sanayksilöitä.

5. Haluaisin olla reilu.

6. Haluaisin uskaltaa olla itseni. Jos olisin kaikkea tuota edellä mainitsemaani niin sitten ehkä uskaltaisinkin, koska eihän minulla olisi mitään hävettävää. Nyt on. Paljonkin.

7. Haluaisin olla sellainen, että kaikki tykkäisivät musta.

8. Haluaisin olla maailman paras asiakaspalvelija ja omata maailman parhaimmat hermot.

9. Haluaisin olla hyvä koulussa.

10. Haluaisin olla puheterapeutti tai ope. Nyyh, ei minusta ole kumpaankaan ikinä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.