IRC-Galleria

Napatatti

Napatatti

Äiti tuu hakeen mut pois täältä...

Selaa blogimerkintöjä

JoulumaaSunnuntai 21.10.2007 23:43

Kuvailen päivääni yhdellä sanalla: loistava. On ollut kivaa olla kotona. Ruokapöydässä tunsin olevani viisivuotias iskän komentaessa, että "koitas syyä nyt". Eilen junassa konduktööri kysyi, että "kumpi teistä on se juniori", kun ostimme pikkusiskon kanssa yhdessä liput. Ehkä en vielä olekaan ihan kamalan vanha.

Päivällä meillä oli serkkuja oli käymässä - ja mummu ja pappakin. Herkkupöytä notkui. Juhlimme pikkusiskon synttäreitä ja tungin suuhuni herkkuja enemmän kuin naama kesti.

Käytiin myös ajelulla ja kuunneltiin Scorpionsia. Pikkuhiljaa pystyin unohtamaan taputukset ja vihellykset kipaleiden välissä.

Äsken laulettiin siskon kanssa joululauluja. Helmi säesti ja minä lauloin. "Eksää tajua että tuosa on kokonuotti! Sun pitää laulaa se pitkästi!" Helmi raivosi, kun minä lopetin laulun liian aikaisin. "Laula vähän letkeemmin!" Helmi jatkoi opastusta ja pian esitinkin Joulumaata kuin mikäkin Kutri-Heluna.

Juostessani pyyhe harteilla mummulle saunaan lauloin täyttä kurkkua Heinillä härkien kaukalon- biisiä ja ajattelin, ettei minulle ikinä voi tapahtua mitään hirveän kauheaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.