IRC-Galleria

Napatatti

Napatatti

Äiti tuu hakeen mut pois täältä...

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.11.2007 09:49

Mietin eilen, että lopettaisin koulun, enkä ikinä palaisi toteamaan aivojeni riittämättömyyttä. Minä en tykkää opiskelusta. Minä en tykkää oikein mistään. Mieluiten hengailisin vailla minkäänlaista vastuuta mistään läpi tämän kapisen elämäni. Olen uupunut tähän loputtomaan suorittamiseen. Ei 22-vuotiaana saisi vielä olla väsynyt siihen, sillä silloinhan ollaan vasta suorittamisen alkupäässä! Se jos mikä on pelottavaa. Miksi on näin?

Kaiken lisäksi olen kierteessä. Työt ahmaisevat yhä suuremman osan ajastani, jolloin aikaa potentiaaliseen muka-opiskeluun jää vähemmän. Liu'un kohti työelämän haasteita hitaasti mutta varmasti kouluhommien jäädessä salavihkaisen peruuttamattomasti taka-alalle. Suunta ei välttämättä ole huono, sillä pidän työstäni. Pidän todella. Työni on yksi niistä harvoista asioista tässä maailmassa, jotka pitää mut järjissäni ja onnellisena.

Mahassa jyllää outo tunne. Sellainen hullu sekoitus jännitystä, arvottomuuden tunnetta ja epätoivoa. Ja jossakin se pieni hitunen sitä iloakin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.