IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

hey..Maanantai 08.05.2006 01:21

aaaaaaah....


Ei helvetti taas ois ens vko töitä ja kusisessa iltavuorossa:/ se on niin... jostain :(((((((

Tsempata pitää vaan itteään ni kyl se siit sitten suttaantuu.. kai.. :/

Oli mukava vkonloppu ja niin VITUN LÄMMIN!!!

Oltiin lauantaina radalla.com hommelis ja olihan siellä silmäniloa:DD Niin moottorisoituja ja kuin myös jalallisia;) hehe.. mut vaahtoshow ja ne muijat oli jostain:/ ihan kurjaa... mut niin..
Sitten tnää oli muuten vaan mukava pvä:) aamul siin heräiltiin ja sit käveltii varpaisillaa hakee jätskiä ja syötii sitä ja "suuniteltiin" ulkomaan matkaa elokuus:P mä haluan turkkiin ja lasse sanos et se haluaa KOREAAN :O sit se vaihto sen vietnamin kautta thaimaaseen... hmm :/ RRRRRRRIIIGHT!! No näkee sit mihin lähetää mut me lähetää vaikka siperiaan... tai ei ehkä kuitenkaan sinne:DD

sit tän pvän kyl kruunas ku mentiin ostaa mulle kenkiä yo-juhliin... mentiin bussil länkkäriin ja sit lasse keksi et kävellään takas raisioon:O JOOJOOJOO!!! no me sit käveltii jumalattomas heltees sielt pois.. opin sen ettei pidä lassel valittaa et on kuuma:/ Se heitti vettä mun pääl ja ku huomas et aloin riisumaan märkiä vaattei pois ni se innostu ja oli kaataa koko pullon mun pääl mut mä sit tein hienon vastaiskun ja kaadoin mansikkamehua sen pääl:DDD heheeee!!

JA nyt mä sit olen tääl kotona ja mietin et osaa kyl olla paljon mukavampaa ku saa olla poissa kotoa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.